17 ΙΟΥΝΙΟΥ ΕΚΛΟΓΕΣ ΓΙΑ ΝΕΟ Δ.Σ.

attalosneasfiladelfeias2Το Δ.Σ. του Αθλητικού Ομίλου Νέας Φιλαδέλφειας ¨Άτταλος¨,  σε συνεδρίασή του, την 30η Μαΐου, ημέρα Πέμπτη, αποφάσισε να καλέσει  σύμφωνα  με τα άρθρα 9 & 10 του  Καταστατικού  του,  τα μέλη  του  Σωματείου  σε  Τακτική Γενική  Συνέλευση στις  17/06/2013,  ημέρα Δευτέρα, και ώρα 17.30 στην αίθουσα εκδηλώσεων του 4ου Δημοτικού Σχολείου Νέας Φιλαδέλφειας (Κιλκίς 4 – Νέα Φιλαδέλφεια). Την ίδια μέρα θα γίνουν και οι αρχαιρεσίες για την ανάδειξη νέου Διοικητικού Συμβουλίου.

  Τα θέματα ημερήσιας διάταξης είναι τα ακόλουθα:

  1. Εκλογή  Προέδρου Γενικής  Συνέλευσης
  2. Διοικητικός Απολογισμός
  3. Απολογισμός Γενικής Γραμματείας
  4. Οικονομικός Απολογισμός
  5. Έκθεση  Εξελεγκτικής  επιτροπής
  6. Απαλλαγή  των  μελών του  Δ.Σ.  από κάθε ευθύνη
  7. Προϋπολογισμός επόμενης διαχειριστικής περιόδου
  8. Εκλογή  Εφορευτικής  Επιτροπής
  9. Αρχαιρεσίες  για  την  ανάδειξη  νέου  Διοικητικού  Συμβουλίου  και  Εξελεγκτικής  επιτροπής

Σε περίπτωση μη επίτευξης απαρτίας η Τακτική Γενική Συνέλευση θα συγκληθεί, χωρίς άλλη πρόσκληση, την 25η Ιουνίου την ίδια ώρα, στον ίδιο  τόπο και με τα ίδια θέματα ημερήσιας διάταξης, όσα μέλη (πάνω από 20) και αν παραστούν σ’ αυτήν.

Δικαίωμα  συμμετοχής  στην Τακτική  Γενική  Συνέλευση  έχουν  μόνο  τα  ταμειακώς τακτοποιημένα μέλη ή μέλη που θα τακτοποιηθούν οικονομικά μέχρι και την ώρα έναρξης της Γενικής Συνέλευσης.

Δικαίωμα ψήφου έχουν μόνο όσα μέλη έχουν συμπληρώσει ένα έτος από την ημερομηνία έγκρισης της αίτησής τους από το Δ.Σ. του Σωματείου.

Μέλος που επιθυμεί να υποβάλει υποψηφιότητα για την εκλογή του στις επερχόμενες αρχαιρεσίες, θα πρέπει να το πράξει (όπως προβλέπει το Καταστατικό) τρεις ημέρες πριν τη διεξαγωγή των αρχαιρεσιών, δηλ. μέχρι την Πέμπτη 13/06/2013 και ώρα 10.30 μ.μ.