Με επιτυχία ο Χορός του Συλλόγου!!

new logo

Στην κατάμεστη από κόσμο (200 περίπου άτομα) αίθουσα του κέντρου ''Μπαρμπαλέξης'' στην Κηφισιά, πραγματοποιήθηκε την Κυριακή το μεσημέρι ο χορός του Αττάλου.
Με έκδηλη τη χαρά και το κέφι από μικρούς και μεγάλους μέσα σε ένα ζεστό κλίμα, τις γαστρονομικές δημιουργίες της κουζίνας να παιρνουν άριστα, και τους μουσικούς να κρατούν στις επάλξεις τους καλεσμένους, η εκδήλωση μπορεί να χαρακτηριστεί κάτι παραπάνω από πετυχημένη.

XOROS 2017 3XOROS 2017 4

Κατά την διάρκεια της εκδήλωσης ο Άτταλος βράβευσε τον νεαρό ποδοσφαιριστή του συλλόγου Δημήτρη Κορλιέ για την εισαγωγή του στην Σχολή Αξιωματικών Ελληνικής Αστυνομίας καθώς και τον παλαίμαχο διεθνή τερματοφύλακα της ΑΕΚ Χρήστο Μιχαηλίδη για την προσφορά του στο Ελληνικό ποδόσφαιρο. Τις βραβεύσεις έκαναν αντίστοιχα, ο Δήμαρχος της πόλης Άρης Βασιλόπουλος και ο Πρόεδρος του Αττάλου Γιάννης Τζέλης, οι οποίοι απηύθυναν και έναν σύντομο χαιρετισμό στους περευρισκομένους.

XOROS 2017 5XOROS 2017 6

Πέραν του Δημάρχου, την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους και αρκετοί επώνυμοι Φιλαδελφειώτες και μή, όπως: οι Αντιδήμαρχοι Ευτυχία Παπαλουκά, Θοδωρής Μανωλεδάκης και Νίκος Ανανιάδης, ο επικεφαλης της μειζωνος αντιπολίτευσης του δημου Νέας Ιωνίας Παναγιώτης Μανούρης, η Δημοτική Σύμβουλος Μεταμόρφωσης Νικολέττα Πατέλη, οι διατελέσαντες κατα του παρελθον Πρόεδροι του συλλόγου Παύλος Μανώλης και Σόλωνας Τζέλης, ο Γραμματέας της Ένωσης  Συλλόγων Γονέων & Κηδεμόνων Νέας Φιλαδέλφειας Νέας Χαλκηδόνας Νίκος Τσορβάς, ο παλαίμαχος διαιτητής ΦΙΦΑ Βαγγέλης Γιαννακουδάκης, τα μέλη του του ΔΣ Μιχάλης Μαράκης, Γιώργος Ασημακόπουλος, Αλέκος Δράκας και Μιχάλης Βλαστός, οι προπονητές του συλλόγου Γρηγόρης Ροπόκης, Κώστας Στεφάνου, Κώστας Κραβαρίτης, Πέτρος Περράκης και Τάσος Μποζινάκης.

Τους προσκεκλημένους καλωσόρισε και ευχήθηκε χρόνια πολλά εκ μερους της Διοίκησης του συλλόγου ο Αντιπρόεδρος Τάσος Κωνσταντινίδης, ενώ οι κυρίες του ΔΣ, Μέμα Ζαχαροπούλου και Έφη Σαρρή μαζί με τους προπονητές της Ακαδημίας μοίρασαν δώρα σε όλα τα παιδιά που παρευρέθηκαν στην εκδήλωση.

XOROS 2017 8XOROS 2017 7

Η Διοίκηση του ΑΟΝΦ ''ΑΤΤΑΛΟΣ'' ευχαριστεί θερμά  όσους με την παρουσία τους συνετέλεσαν ώστε να στεφθεί από απόλυτη επιτυχία η εκδήλωση και εύχεται σε όλους Καλές Γιορτές.