Πρωταθλητής και στο Γλέντι ο Άτταλος!

shmaia

Το αδιαχώρητο στην γιορτή του συλλόγου!!!

Με πλήθος κόσμου (κοντά στα 300 άτομα)  πραγματοποιήθηκε την Κυριακή το μεσημέρι στην κοσμική ταβέρνα Αφοι Χαιτίδη,

ο χορός του Αττάλου. Με τον ενθουσιασμό και την χαρά των παιδιών να περισσεύουν, με την ορχήστρα να κρατάει την πίστα γεματη και το κέφι στο ζενίθ, η εκδήλωση  που φέτος συνέπεσε με τα 50 χρόνια από την ίδρυση του συλλόγου, μπορεί να χαρακτηριστεί ως άκρως επιτυχημένη. Απ όλα είχε ο μπαξές, βραβεύσεις, τούρτα γενεθλίων, δώρα για όλα τα παιδιά, λαχειοφόρο αγορά, υπέροχο φαγητό και πολύ, πολύ χορό. Είναι βέβαιο, οτι το ετήσιο αυτό ''αντάμωμα διασκέδασης'' της οικογένειας του Αττάλου, αποτελεί πλεόν, εκδήλωση ορόσημο για την κοινωνία της Νέας Φιλαδέλφειας.

giorth18tourtagiorth18paiktes

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους και αρκετοί επώνυμοι Φιλαδελφειώτες και μή, όπως: ο Αντιδήμαρχος Θοδωρής  Μανωλεδάκης, ο Αντιπρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Χρήστος Κοπελούσος, ο Δημοτικός Σύμβούλος Τάκης Ταβλαρίδης, ο πρώην Δήμαρχος Παντελής Γρετζελιάς, ο Αντιπρόεδρος της Ένωσης Ποδοσφαιρκών Σωματείων Αθηνών Άγγελος Νικόπουλος, ο Πρόεδρος Παλαιμάχων Ποδοσφαιριστών Νέας Φιλαδέλφειας Φώντας Μπουσούς, ο Πρόεδρος του Συνδέσμου Μικρασιατών Νέας Φιλαδέλφειας ''οι Αλησμόνητες Πατρίδες'' Χρήστος Τριανταφύλλου,  ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης του Δήμου Νέας Ιωνίας Παναγιώτης Μανούρης, και η Δημοτική Σύμβουλος Μεταμόρφωσης Νικολέττα Πατέλη.

giorth18proedrosgiorth18plano2

 

Από την οικογένεια του Αττάλου το παρόν έδωσαν: ο Πρόεδρος Γιάννης Τζέλης, οι Αντιπρόεδροι  Δημήτρης Κουλούρης και Τάσος Κωνσταντινίδης, ο Γεν. Γραμματέας Μιχάλης Μαράκης, ο Γεν. Αρχηγός Σόλωνας Τζέλης, η ταμίας Έφη Σαρρή, τα μέλη του Δ.Σ. Αλέκος Δράκας, Γιώργος Ασημακόπουλος, Κυριάκος Κουρουπάκης, Στέλιος Μπαριάμης και Γιάννης Σύρος, ο προπονητής της ανδρικής ομάδας Γαληνός Νικολαίδης, οι προπονητές της Ακαδημίας Γιώργος Χασάπης, Χρόνης Βικάτος και Τάσος Μποζινάκης, οι ποδοσφαιριστές της ανδρικής ομάδας Ντίνος Γουδέλης, Θάνος Μπακόλας, Σταύρος Παναγιωτάκης, Ηλίας Χρυσανθακόπουλος, Στέφανος Ζυμάρης, Φίλιππος Κουλούρης, Αλεξ Κουλόλι και φυσικά μεγάλος αριθμός από Αθλητές της Ακαδημίας με του Γονείς τους που έδωσαν ένα ξεχωριστό τόνο στην γιορτή.

giorth18tasos16

giorth18plano4

Η Διοίκηση του ΑΟΝΦ ''ΑΤΤΑΛΟΣ'' ευχαριστεί όσους με την παρουσία τους συνετέλεσαν στο να στεφθεί από απόλυτη επιτυχία η εκδήλωση και εύχεται σε όλους ΚΑΛΕΣ ΓΙΟΡΤΕΣ!!

 

 

You have no rights to post comments