Προαγωνιστικός Ιατρικός Έλεγχος & Κάρτα Υγείας Αθλητή

aonfattalosbadge               athlcare

Ανακοινώνεται η έναρξη συνεργασίας του Αττάλου με την Αθλητιατρική Εταιρία ‘’ATHLETE CARE’’ (Φροντίδα Αθλητή) στην οποία συμμετέχουν

κορυφαίοι ιατροί όλων των ειδικοτήτων παρέχοντας υψηλού επιπέδου ιατρικές υπηρεσίες στους αθλητές των συνεργαζόμενων με την Athlete Care Συλλόγων.

Η συνεργασία επιτεύχθηκε στα πλαίσια των παροχών του Αττάλου προς τους αθλητές της Ακαδημίας, καθώς ο προαγωνιστικός έλεγχος και η Κάρτα Υγείας που απαιτείται για την συμμετοχή των παιδιών στις αγωνιστικές δραστηριότητες θα δοθεί μετά από λεπτομερειακή ιατρική εξέταση από ομάδα γιατρών διαφόρων ειδικοτήτων, έναντι ιδιαίτερα χαμηλού κόστους το οποίο ανέρχεται στα 20€.

Συγκεκριμένα, οι ιατρικές εξετάσεις που θα γίνουν, περιλαμβάνουν:

  1. Ηλεκτροκαρδιογράφημακαι Κλινική εξέταση από Καρδιολόγο.
  2. 2. Υπερηχοκαρδιογραφική Εκτίμηση (triplex Καρδιάς).
  3. Ανάλυση Σώματος ( Σύνολο νερού σώματος, Μυϊκή μάζα, Οστική Μάζα, Βασικός Μεταβολικός Ρυθμός, Μεταβολική Ηλικία , Δείκτης Μάζας Σώματος , Σπλαχνικό λίπος κ.α.).
  4. Πελματογράφημα (Σταθερό & Δυναμικό). Για την σωστή κίνηση του σώματος & την αποφυγή τραυματισμών.

Στις παραπάνω εξετάσεις, μπορούν να συμμετέχουν και τα μέλη της οικογένειας των Αθλητών με την ίδια τιμή προσφοράς, εφόσον το επιθυμούν.

Αποτελέσματα Εξετάσεων :

  • Παράδοση του Ηλεκτροκαρδιογραφήματος Αθλητή στον Εξεταζόμενο.
  • Παράδοση βεβαίωσης της Υπερηχοκαρδιογραφικής Εκτίμησης (triplex καρδιάς), στον Εξεταζόμενο.
  • Αποστολή της ανάλυσης Πελματογραφήματος με ηλεκτρονική μορφή, στο Σωματείο.
  • Θεώρηση Κάρτας Υγείας Αθλητή καθώς και χορήγηση Σχολικών Βεβαιώσεων.

Τονίζεται ότι όλες οι εξετάσεις θα γίνουν στο προπονητήριο του Συλλόγου από ομάδα γιατρών της Athlete Care και κάθε αθλητής θα λάβει φάκελο που θα περιλαμβάνει τα αποτελέσματα των εξετάσεων την Ιατρική Γνωμάτευση καθώς και Βεβαιώσεις Υγείας για όλες τις χρήσεις (σχολείο, γυμναστήριο, κλπ).

Η συνεργασία με την Athlete Care είναι προαιρετικού για τους γονείς χαρακτήρα, καθώς μπορούν να προσκομίσουν την Κάρτα Υγείας θεωρημένη και από γιατρό (καρδιολογικής ειδικότητας) της επιλογής τους. Σε κάθε περίπτωση όμως η KΑΡΤΑ ΥΓΕΙΑΣ ΑΘΛΗΤΗ είναι υποχρεωτική, ώστε να μπορεί το παιδί να συμμετέχει στις προπονήσεις και τους αγώνες του τμήματος του.