ΑΟΝΦ Άτταλος Κοπή Πίτας

pita 2020

Την Πέμπτη 30 Ιανουαρίου 2020 και ώρα 18:00 θα πραγματοποιηθεί η εκδήλωση κοπής πίτας του Άτταλου στο προπονητήριο

του συλλόγου. Η διοίκηση του συλλόγου θέλοντας φέτος να δώσει έναν πιο ''ζεστό'' χαρακτήρα στην εκδήλωση, αποφάσισε η κοπή πίτας να συνδυαστεί παράλληλα και με μια υπαίθρια μάζωξη, παραγόντων, προπονητών, αθλητών, γονέων, φίλων και όσων ακόμα επιλέξουν να μας τιμήσουν με την παρουσία τους.

Έτσι λοιπόν, θα ανάψει μπάρμπεκιου όπου με μέριμνα των γονέων των τμημάτων και σε εθελοντική καθαρά βάση θα γίνει η προμήθεια ή παροχή εδεσμάτων και ποτών από όσους επιθυμούν να συμμετάσχουν.

Όσο αφορά την διαδικασία κοπής της πίτας, θα υπάρξει μία μεγάλη πίτα όπου θα κοπούν κομμάτια για κάθε τμήμα της Ακαδημίας, την Ανδρική ομάδα, τους παλαίμαχους, τους προπονητές και την διοίκηση. Το έπαθλο για το τμήμα στο οποίο θα ''πέσει'' το φλουρί θα είναι ένα βραδινό τραπέζι για τους αθλητές του, προσφορά από τον σύλλογο. Επιπλέον, θα υπάρχουν και ατομικά κομμάτια πίτας τα οποία θα μοιραστούν στους παρευρισκομένους, με έπαθλο για όποιον κερδίσει το δεύτερο αυτό φλουρί, ένα αθλητικό μπουφάν, προσφορά και αυτό του συλλόγου.

ΑΟΝΦ ΑΤΤΑΛΟΣ....ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ ΜΙΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ!!!