Επανέναρξη Προπονήσεων Ακαδημίας

OLA 2019 20

Μετά από δυόμιση μήνες ποδοσφαιρικής αποχής, υπομονής και προσμονής για επιστροφή στο γήπεδο,

ήρθε η ώρα αυτό να γίνει πράξη. Ο ΑΟΝΦ Άτταλος ανακοινώνει την τμηματική επανέναρξη των προπονήσεων της Ακαδημίας από Τετάρτη 27 Μαίου 2020. Η επιστροφή μας στο γήπεδο θα γίνει με υψηλό αίσθημα ευθύνης απέναντι στους αθλητές, ακολουθώντας πιστά τις αποφάσεις των αρμόδιων αθλητικών φορέων (Υπουργείο Αθλητισμού και Γ.Γ.Α.) και τηρώντας στο ακέραιο το πρωτόκολλο υγιεινής που έχουν ορίσει οι υγειονομικές υπερεσίες.

Έτσι λοιπόν, από Τετάρτη 27/5/2020 ξεκινούν οι προπονήσεις για τα τμήματα Κ14 & Κ16 με πρόγραμμα που θα αναρτηθεί εντός των επόμενων ημερών. Για τα μικρότερα σε ηλικία τμήματα Κ8, Κ10 και Κ12 οι προπονήσεις θα ξεκινήσουν όταν το επιτρέψουν οι αρχές, κάτι που εικάζεται ότι δεν θα αργήσει να γίνει. Μέχρι τότε και για την ατομική άθληση των μικρών μας αθλητών οι γονείς μπορούν να επικοινωνούν για οδηγίες με τον προπονητή των τμημάτων αυτών Γιώργο Χασάπη.

ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ προϋπόθεση για την συμμετοχή στις προπονήσεις της ομάδας, τόσο για τους αθλητές των Κ14 & Κ16 που ξεκινούν από Τετάρτη 27/5 όσο και για τους αθλητές των Κ8, Κ10 & Κ12 όταν αυτές ξεκινήσουν, είναι η προσκόμιση σχετικής Ιατρικής Βεβαίωσης. Ο σύλλογος μας στα πλαίσια της συνεργασίας που έχει από πέρυσι με την εταιρία ιατρικών υπηρεσιών Athlete Care και προς διευκόλυνση των γονέων, θα έχει Ιατρό στις εγκαταστάσεις του γηπέδου την Τρίτη 26/5 και ώρα 20.00 προκειμένου να εξετάσει όσα παιδιά επιθυμούν και να χορηγήσει την σχετική Ιατρική Βεβαίωση και άλλα απαραίτητα έντυπα που απαιτούνται, έναντι ιδιαίτερα χαμηλού κόστους που ανέρχεται στα 10€.

Τέλος, για την καλύτερη οργάνωση, την εξοικονόμηση χρόνου και την αποφυγή της ταλαιπωρίας την ημέρα της Ιατρικής Εξέτασης, παρακαλούνται όσοι μπορούν να συμπληρώσουν από πριν το έντυπο ιατρικού ιστορικού αθλητή που θα έχουν μαζί τους κατά την ιατρική εξέταση (κατεβάστε το έντυπο ΕΔΩ ).