Δελτίο Τύπου: Επισκέψεις Τοπικών Πολιτικών Φορέων στον Άτταλο

newlogo

Συναντήσεις με αντιπροσωπείες τοπικών πολιτικών φορέων, κατόπιν πρωτοβουλίας των ιδίων,

είχε ο Ατταλος με σκοπό την ενημέρωση επί του έργου του συλλόγου και των προβλημάτων που αντιμετωπίζει .

Συγκεκριμένα, στα μέσα του Σεπτεμβρίου επισκέφθηκε τις εγκαταστάσεις μας αντιπροσωπεία της ΟΝΝΕΔ Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας, αποτελούμενη από την Πρόεδρο Μάρθα Πουλή, τον Αντιπρόεδρο Θοδωρή Φύττα και την Γραμματέα Αντιγόνη Αποστολάκη, ενώ μια εβδομάδα αργότερα μας επισκέφθηκε αντιπροσωπεία του ΣΥΡΙΖΑ Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας αποτελούμενη από την Γραμματέα Ελένη Παπανικολάου και τα μέλη του Συντονιστικού Μαίρη Μαργαριτοπούλου, Κώστα Ευαγγελινό και Βασίλη Αγγελόπουλο.

συν με οννεδσυν συριζα

Από πλευράς Άτταλου και στις δύο συναντήσεις παρέστη ο Πρόεδρος του συλλόγου Γιάννης Τζέλης και μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου.

Αμφότερες οι αντιπροσωπείες ενημερώθηκαν για την λειτουργία του σωματείου και τον καθημερινό αγώνα που δίνεται για την διεκπεραίωση του έργου, ενώ είχαν και την ευκαιρία να παρακολουθήσουν από κοντά προπονήσεις τμημάτων της Ακαδημίας.

Ιδιαίτερη έμφαση δόθηκε στα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο Άτταλος και τα οποία σχετίζονται με την έλλειψη αθλητικών χώρων και κυρίως γηπέδου 11Χ11, καθώς και με την συντήρηση του προπονητηρίου.

Η κάθε μία απ τις πολιτικές οργανώσεις δεσμεύθηκε απ την πλευρά της να βοηθήσει στο μέτρο των δυνατοτήτων της για την ανάδειξη του έργου του συλλόγου μας και την ανάγκη στήριξης του, τόσο από την Τοπική Αυτοδιοίκηση όσο και από την Πολιτεία.

Η Διοίκηση του ΑΟΝΦ ΄΄ΑΤΤΑΛΟΣ’’ ευχαριστεί για το ενδιαφέρον τους, την ΟΝΝΕΔ Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και τον ΣΥΡΙΖΑ Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας και προσβλέπει σε μια αγαστή συνεργασία μαζί τους προς όφελος των 250 και πλέον παιδιών της πόλης που αθλούνται στον σύλλογο μας.

You have no rights to post comments