Ακαδημία ΑΤΤΑΛΟΥ: Ενημέρωση ενόψει έναρξης της νέας σεζόν

Eνόψει της έναρξης της αθλητικής περιόδου 2022-23 και για την καλύτερη προετοιμασία επί βασικών λειτουργιών και όχι μόνο,

που η διοίκηση του συλλόγου προτίθεται να υλοποιήσει, σας ενημερώνουμε επί των παρακάτω:

ΗΛΙΑΚΙΑΚΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΤΜΗΜΑΤΩΝ

Κ18: Γεννηθέντες 2005-2006

Κ16: Γεννηθέντες 2007-2008

Κ14: Γεννηθέντες 2009-2010

Κ12: Γεννηθέντες 2011-2012

Κ10: Γεννηθέντες 2013-2014

Κ8:   Γεννηθέντες 2015-2016-2017

 

ΕΝΑΡΞΗ

Κ18: ΔΕΥΤΕΡΑ 22 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ

Κ16: ΤΕΤΑΡΤΗ 24 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ

Κ14 - Κ12 - Κ10 - Κ8: ΔΕΥΤΕΡΑ 29 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ

ΗΜΕΡΕΣ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗΣ.

Οι προπονήσεις των τμημάτων σε επίπεδο ημέρας θα γίνονται ως εξής:

Κ18: Δευτέρα - Τετάρτη – Πέμπτη - Παρασκευή

Κ16: Δευτέρα - Τετάρτη - Παρασκευή

Κ14: Δευτέρα - Τρίτη - Πέμπτη

Κ12: Δευτέρα - Τετάρτη - Πέμπτη

Κ10: Τρίτη - Τετάρτη - Παρασκευή

Κ8:   Τρίτη - Παρασκευή

Οι οριστικές ώρες προπόνησης, θα καθορισθούν με την τελική συγκρότηση των τμημάτων περί τα τέλη Σεπτεμβρίου. Μέχρι τότε, θα ισχύει προσωρινό πρόγραμμα Σεπτεμβρίου το οποίο θα αναρτηθεί πριν την έναρξη της Ακαδημίας και δεν θα διαφοροποιείται  σε επίπεδο ημέρας.

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΣΥΝΔΡΟΜΗ

Η μηνιαία οικονομική συνδρομή θα ανέρχεται στα 35€ για τα τμήματα Κ10-Κ12-Κ14-Κ16 και στα 20€ για τα τμήματα Κ8-Κ18. Θα ισχύσουν και φέτος οι εκπτώσεις για ειδικές κοινωνικές κατηγορίες (τρίτεκνοι, πολύτεκνοι, δύο γονείς άνεργοι κ.λ.π.) καθώς και για εφάπαξ εξόφληση του ετήσιου ποσού στην αρχή της χρονιάς. Περισσότερες πληροφορίες, από την Γραμματεία του συλλόγου με την έναρξη των προπονήσεων.

ΣΥΓΚΡΟΤΗΣΗ ΤΜΗΜΑΤΩΝ

Η συγκρότηση των τμημάτων, από την οποία θα προκύψει το οριστικό πρόγραμμα, θα γίνει από τους προπονητές με βάση τον αριθμό των παιδιών ανά τμήμα, το αγωνιστικό επίπεδο, και το έτος γέννησης.

ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΕ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ

Τα τμήματα της Ακαδημίας θα συμμετέχουν στα πρωταθλήματα της ΕΠΣΑ και  Soccerlink.

ΡΟΥΧΙΣΜΟΣ – ΣΤΟΛΕΣ

Όπως είναι γνωστό ο σύλλογος αλλάζει το πακέτο ρούχων κάθε 2 έτη. Ως εκ τούτου, δεδομένου ότι πέρυσι δεν αλλάξαμε ρουχισμό, την προσεχή χρονιά θα υπάρξει η υποχρεωτική αγορά είτε του βασικού πακέτου είτε του πλήρους πακέτου ρούχων τα οποία περιλαμβάνουν:

Α. Βασικό Πακέτο (70 €): Εμφάνιση Αγώνα (φανέλα - σορτσάκι), Σετ Προπόνησης (φανέλα – σορτσάκι), Φόρμα, Αντιανεμικό, 2 ζευγ. Κάλτσες.

Β. Πλήρες Πακέτο (105 €): Τα είδη του βασικού πακέτου συν Μπουφάν και Σακίδιο πλάτης.

Όλα τα ρούχα θα είναι της αθλητικής εταιρίας GIVOVA.

ΓΕΝΙΚΟΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ

  • Θα υπάρξει μέριμνα για την τήρηση όλων των πρωτοκόλλων πρόληψης και ασφαλείας λόγω Covid19, που θα ορίσουν οι αρμόδιες υπηρεσίες.
  • Και την επόμενη περίοδο θα υπάρχει γιατρός κατά την ώρα των προπονήσεων, ενώ θα υπάρξει συνεργασία και με φυσικοθεραπευτή για την περίπτωση που χρειάζεται περαιτέρω αποκατάσταση κάποιου αθλητή.
  • Θα υπάρξει και φέτος η δυνατότητα για όσους αθλητές το επιθυμούν, να περάσουν τις απαραίτητες Ιατρικές Εξετάσεις στο προπονητήριο της ομάδας και σε προνομιακή τιμή.
  • Μία φορά εβδομαδιαίως θα λειτουργεί σχολή τερματοφυλάκων για προπόνηση όλων των τερματοφυλάκων της Ακαδημίας
  • Υπάρχει βούληση από την Διοίκηση να οργανώνονται ανά διαστήματα ομιλίες προς αθλητές και γονείς από εξειδικευμένο επιστημονικό προσωπικό, όπως διατροφολόγους, παιδαγωγούς, αθλητιάτρους κλπ πάνω σε θέματα που σχετίζονται με την Ακαδημία.
  • Για την ενίσχυση των δεσμών Ανδρικής Ομάδας – Ακαδημίας και την καλλιέργεια του ομαδικού πνεύματος, θα διανεμηθεί και φέτος δωρεάνσε όλους τους γονείς η ΚΑΡΤΑ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ ΓΟΝΕΑ ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ για την δωρεάν είσοδο των γονέων σε όλους τους εντός έδρας αγώνες της Ανδρικής Ομάδας.
  • Τέλος θα γίνει προσπάθεια το έργο της Διοίκησης να υποστηριχτεί και από αντιπροσωπεία εθελοντών γονέων ανά τμήμα, οι οποίοι θα συμβάλλουν στην βελτίωση του οργανωτικού τομέα.

ΚΑΛΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ!!!

You have no rights to post comments