ΠΑΙΔΕΣ – Αγωνιστική επικαιρότητα 26 Νοεμβρίου

ΠΑΙΔΕΣ – 7η Αγωνιστική ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΕΠΣΑ

ΠΑΟ ΑΛΣΟΥΠΟΛΗΣ – ΑΟΝΦ ΑΤΤΑΛΟΣ 0-5

Επιβλητική εμφάνιση και ευρύ σκορ για τον Άτταλο το πρωί του Σαββάτου 26/11, καθώς κέρδισε με 5-0 την Αλσούπολη στο γήπεδο της Ν. Ιωνίας.

 

Ο Άτταλος έκανε μια εμφάνιση παρόμοια με αυτή της προηγούμενης εβδομάδας (με το Χαλάνδρι), αποδίδοντας καλό ποδόσφαιρο και στα δύο ημίχρονα.

 

Στο πρώτο μέρος οι Παίδες μπήκαν με όρεξη και αν δεν ήταν η αστοχία, η επιπολαιότητα (8 οφσάιντ) και ο αντίπαλος τερματοφύλακας, το σκορ θα είχε πάρει διαστάσεις από την αρχή. Με τη δεύτερη μόλις ευκαιρία, στο 4ο λεπτό, ο Νταλάκος άνοιξε το σκορ με κεφαλιά, μετά από σέντρα-διαβήτη του Ιορδάνου, που πήγαινε συστημένη για γκολ ούτως ή άλλως. Ο Άτταλος σφυροκόπησε από εκείνη τη στιγμή και μετά την Αλσούπολη, με εξαίρεση ένα δεκάλεπτο μεταξύ 18 και 28, που έπαιζε με 10 παίκτες, λόγω προσωρινού τραυματισμού του Ανδριόπουλου. Ωστόσο το πρώτο μέρος τέλειωσε με το πενιχρό 0-1, με τελικές προσπάθειες 12-0 για τον Άτταλο (και με δοκάρι του Νταλάκου στο 8).

 

Στο δεύτερο μέρος οι Παίδες αποφάσισαν να μην αφήσουν το παιχνίδι να πάει στην τύχη και μπήκαν πιο σοβαροί και αποφασισμένοι. Στο 6ο λεπτό, ο Νταλάκος με ατομική προσπάθεια μάζεψε όλη την άμυνα της Αλσούπολης στα αριστερά της περιοχής, πάσαρε στον Απειρανθίτη στον άξονα έξω από την περιοχή και αυτός έβγαλε σε θέση έξω δεξιά το Βασιλόγιαννη που είχε προωθηθεί. Ο Βασιλόγιαννης άφησε πίσω τον προσωπικό του αντίπαλο, και έκανε την παράλληλη σέντρα που ο Απειρανθίτης βρήκε στον αέρα κοντά στη μικρή περιοχή και με δεξί πλασέ έκανε το 0-2. Στο 10ο λεπτό, ο Νταβούλ (μια από τις λίγες φορές που δεν ξεχάστηκε σε θέση οφσάιντ) βγήκε τετ α τετ και πλάσαρε χαμηλά για το 0-3. Στο 12, ο Νταλάκος κέρδισε πέναλτι από τον τερματοφύλακα της Αλσούπολης, ο οποίος ήταν τελευταίος στη σειρά των αντιπάλων που πέρασε ο επιθετικός του Άτταλου. Ο Κουγιουμιτζάκης που το εκτέλεσε χαμηλά δεξιά είδε τον τερματοφύλακα να αποκρούει και αποτέλειωσε τη φάση με κοντινό πλασέ κάνοντας το 0-4. Το σκορ έκλεισε με το 0-5 (19-0 οι τελικές προσπάθειες) ο Νταλάκος στο 15, διπλασιάζοντας τα τέρματά του με ατομική επέλαση, περνώντας και τον αντίπαλο τερματοφύλακα.

 

Στο ματς αγωνίστηκαν οι: Ανδρεαδάκης (Καλογερόπουλος Β25), Βασιλόγιαννης (Μαυρονικόλας Β21), Ιορδάνου (Λαιμός Β16), Βαμβακίδης, Σύρμας (Μπαρίκος Β6), Ανδριόπουλος, Απειρανθίτης, Κουγιουμιτζάκης, Νικηταράς (Κασούνης Β12), Νταλάκος (Γκλιόγκος Β19) και Νταβούλ (Αραβανής Β15).

 

Τέσσερις νίκες, δύο ήττες και μια ισοπαλία και γκολ 23-8 για τον Άτταλο στο τουρνουά της ΕΠΣΑ μέχρι στιγμής.

You have no rights to post comments