ΑΟΝΦ ΑΤΤΑΛΟΣ - ΘΡΙΑΜΒΟΣ ΑΘΗΝΩΝ-ΔΑΦΝΗΣ 2-2

Πρέπει και να σε ... θέλει

aonfthriamv1Αν και εμφανίστηκε βελτιωμένος σε σχέση με τα τελευταία παιχνίδια του, και με πολλούς νεαρούς παίκτες στη σύνθεσή του, ο ΑΟΝΦ δεν κατάφερε να πάρει τη νίκη απέναντι στον ψυχωμένο Θρίαμβο Αθηνών.

Ο ΑΟΝΦ, σε ένα ματς όπου ο δυνατός αέρας δεν επέτρεπε να παιχτεί θεαματικό ποδόσφαιρο, έφτασε στην πηγή αλλά νερό δεν ήπιε, αφού ισοφαρίστηκε στο τελευταίο λεπτό της συνάντησης.

Η ομάδα είχε σημαντικές ευκαιρίες να καθαρίσει το ματς και στο α΄ημίχρονο (όπου πέτυχε και τα δύο γκολ της), αλλά και στην επανάληψη. Πέταξε όμως τις ευκαιρίες στον κάλαθο των αχρήστων και η μπάλα την τιμώρησε με εμφατικό τρόπο, καταλήγοντας στα δικά της δίχτυα στην τελευταία φάση του αγώνα.

Πολύ δυνατά μπήκε στον αγώνα ο ΑΟΝΦ και στο 2ο λεπτό της συνάντησης κατάφερε να ανοίξει το σκορ με κοντινό πλασέ του Φέκα, ύστερα από εξαιρετική πάσα του Κακούρου.

Το γκολ έδωσε φτερά στα πόδια των παικτών μας οι οποίοι συνέχισαν να πιέζουν και να δημιουργούν επικίνδυνες καταστάσεις για την εστία του Θριάμβου. Και αφού πρώτα ο Γαγάκας είδε το πλασέ του να περνά σύρριζα άουτ (20΄), στο 29΄ ο ίδιος παίκτης δέχτηκε μακρινή μεταβίβαση, κοντρόλαρε άψογα την μπάλα, μπήκε στην περιοχή και με υποδειγματικό πλασέ έγραψε το 2-0 για τον Άτταλο.

Με τον ΑΟΝΦ να υπερέχει και να δημιουργεί και άλλες ωραίες φάσεις, χωρίς όμως ναaonfthriamv2 πετυχαίνει άλλο γκολ, φτάσαμε στη λήξη του α΄ μέρους.

Στα πρώτα λεπτά της επανάληψης ο Θρίαμβος ευτύχησε να μειώσει σε 2-1 με κοντινό πλασέ του Χατζηναθαναήλ, γεγονός που του έδωσε ψυχολογική ώθηση για τη συνέχεια. Η ομάδα μας, μετά το γκολ που δέχτηκε και έχοντας πλέον τον αέρα κόντρα, προσπάθησε να κρατήσει χαμηλά το ρυθμό του αγώνα, πράγμα που ως επί το πλείστον κατάφερε. Ταυτόχρονα, όποτε της δινόταν η ευκαιρία έφτανε με αξιώσεις στην αντίπαλη περιοχή.

Και αφού πρώτα ο Φέκας στο 63΄και στη συνέχεια ο Ιντζεγιάν (ο οποίο στην επανεμφάνισή του μετά από πολύ καιρό ήταν εξαιρετικός) στο 76΄ έχασαν μεγάλες ευκαιρίες να σκοράρουν και να καθαρίσουν το ματς, φτάσαμε στο τελευταίο λεπτό του αγώνα, όπου μετά από κόντρα που έγινε έξω απ΄ την περιοχή του Αττάλου, η μπάλα με τη βοήθεια του αέρα έφτασε στον αμαρκάριστο Χατζηναθαναήλ (κορυφαίος του Θριάμβου χτες), ο οποίος με κοντινό υποδειγματικό πλασέ πέτυχε το 2-2.

aonfthriamv3Να τονίσουμε πως και οι 14 παίκτες που χρησιμοποιήθηκαν χτες από το Γιάννη Βολιώτη προσπάθησαν πολύ δίνοντας ό,τι μπορούσαν υπό αντίξοες συνθήκες και το τελικό σκορ τους αδικεί.

Η σύνθεση του ΑΟΝΦ Άτταλος : Παπαδόπουλος, Καρβούνης, Χρυσανθακόπουλος, Ξύγκος, Γκιβίσης, Ράγιας, Κακούρος, Γαγάκας (82΄Λεβέντης), Κορνελάτος (46΄Τζέλης), Φέκας, Καραγιάννης (72΄Ιντζεγιάν)

 

(Οι φωτογραφίες είναι από το erasitexniko-podosfairo.gr)