ΕΦΗΒΟΙ - Νέα νίκη στο τουρνουά ΕΠΣΑ

ΕΙΡΗΝΗ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗΣ - ΑΟΝΦ ΑΤΤΑΛΟΣ  0-2

Έδωσαν υποσχέσεις

s3000348Νέα νίκη πέτυχαν οι Έφηβοι το Σάββατο το απόγευμα στην Πετρούπολη επί της τοπικής Ειρήνης με 2-0, στα πλαίσια της δεύτερης αγωνιστικής του τουρνουά της ΕΠΣΑ, χάρη σε δύο γκολ του Ντάρλα

(στο 6΄με κοντινό πλασέ αφού εκμεταλλεύτηκε κακή συνεννόηση των αμυντικών της Ειρήνης και στο 18΄με ασύλληπτο σουτ εκτός περιοχής). Οι Έφηβοι έχουν τώρα 2 νίκες σε ισάριθμα ματς στη διοργάνωση.

Η ομάδα του Γ. Παπαδόπουλου και σε αυτό το ματς ήταν πολύ καλή. Ήταν ανώτερη της ομάδας της Πετρούπολης και, πέρα από τα γκολ, δημιούργησε ευκαιρίες για ακόμα μεγαλύτερο σκορ, ενώ δεν απειλήθηκε σχεδόν καθόλου από τους γηπεδούχους. Σε μια - δυο περιπτώσεις που πήγε να δημιουργηθεί επικίνδυνη κατάσταση ο Νταβούλ ήταν παρών.

Όλα τα παιδιά αγωνίστηκαν σοβαρά και πειθαρχημένα και σε κανένα σημείο του αγώνα δεν έδωσαν στους αντιπάλους τους το δικαίωμα να αμφισβητήσουν την κυριαρχία τους. Άντεξαν και στο πολύ σκληρό έως αντιαθλητικό κάποιες φορές παιχνίδι των γηπεδούχων (το οποίο ανέχτηκε ο διαιτητής του αγώνα), αντιτάσσοντας όχι μόνο δύναμη αλλά και ποιότητα και καθαρό μυαλό.

Οι Έφηβοι έδειξαν και χτες ότι είναι σε πολύ καλό δρόμο, ενώ η βελτίωσή τους, σε ατομικό και ομαδικό επίπεδο, είναι συνεχής.

Η σύνθεση του ΑΟΝΦ Άτταλος : Νταβούλ, Πούλιος, Ζογκόλι, Μυλωνάς, Χαραλαμπίδης, Λέντιο, Δέκος, Σταυρινουδάκης, Λαζαρίδης Γ. (41΄Λαζαρίδης Π.), Μουρτζούκος, Ντάρλας