ΕΦΗΒΟΙ - Χωρίς νικητή το ντέρμπι στο Περιστέρι

Μοιράστηκαν βαθμούς και εντυπώσεις

efhviko2011-12Μετά από ένα μοιρασμένο παιχνίδι, ΑΟ Περιστερίου και ΑΟΝΦ Άτταλος αναδείχτηκαν ισόπαλοι 1-1, το Σάββατο το απόγευμα στο γήπεδο του Ηφαίστου. Και οι δύο ομάδες απέδωσαν καλό ποδόσφαιρο και διεκδίκησαν μέχρι το τέλος τη νίκη. Τελικά, αυτή επέλεξε να μην πάει σε καμία από τις δύο ομάδες, αφήνοντάς τες με το βαθμό της ισοπαλίας και

με την αίσθηση ότι θα μπορούσαν να την πάρουν.

Πολύ νωρίς άνοιξε το σκορ ο ΑΟΝΦ (4΄)με κοντινό πλασέ του Κορνελάτου, ο οποίος πρόλαβε την έξοδο του γκολκίπερ μετά την πολύ ωραία πάσα που πήρε από το Λεβέντη. Ο ΑΟ Περιστερίου ισοφάρισε στο 28΄, μετά από ατομική προσπάθεια και δυνατό γωνιακό σουτ του Δάμου.

Η ομάδα μας έχασε άλλες τρεις μεγάλες ευκαιρίες να πετύχει γκολ με τους Μουρτζούκο (11΄, κόπηκε από τον Ζοϊλέ, πριν πλασάρει στην κενή εστία), Κορνελάτο (53΄, το πλασέ του, μετά από ατομική προσπάθεια, εξουδετέρωσε ο γκολκίπερ Διαμαντής), Ντάρλα (68΄, απέτυχε να πλασάρει από κοντά - ανατράπηκε και θα μπορούσε να δοθεί πέναλτι - μετά από ατομική προσπάθεια και πάσα του Λεβέντη).

Και το Περιστέρι βέβαια είχε, όπως προαναφέραμε,  σημαντικές στιγμές να πετύχει γκολ, με σημαντικότερη το δυνατό σουτ του Δάμου μέσα από την περιοχή που απέκρουσε ο Νταβούλ.

Συνοψίζοντας, έγινε ένας πολύ ωραίος αγώνας ανάμεσα σε δύο πολύ καλές ομάδες που πιστοποίησε την ποιότητά τους και κράτησε αμείωτο το ενδιαφέρον των θεατών.

 

Η σύνθεση του ΑΟΝΦ Άτταλος : Νταβούλ, Λαζαρίδης Π., Ζογκόλι (55΄Πούλιος), Μυλωνάς (30΄Λαζαρίδης Γ.), Δέκος, Μουρτζούκος, Λεβέντης, Κακούρος, Κορνελάτος, Τζέλης, Ντάρλας