ΑΟΝΦ ΑΤΤΑΛΟΣ - ΜΑΡΟΥΣΙ 4-3

Ομάδα με μέλλον

 

 Εντυπωσιακή νίκη με 4-3 πέτυχε ο Α.Ο. Νέας Φιλαδέλφειας απέναντι στο Μαρούσι, στα πλαίσια της 27ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος.

Οι νεαροί παίκτες του Γ. Βολιώτη (ο μέσος όρος ηλικίας των παικτών που αγωνίστηκαν χτες είναι τα 19 έτη) αποδίδοντας εξαιρετικό ποδόσφαιρο – κυρίως στο β΄ ημίχρονο – κατάφεραν να ανατρέψουν το εις βάρος τους 2-0 και έδωσαν πολλές υποσχέσεις για το μέλλον.

Τα παιδιά όχι μόνο δεν πτοήθηκαν, όταν βρέθηκαν με την πλάτη στον τοίχο, αλλά με περίσσευμα ψυχής και ταλέντου έφτασαν σε μια δίκαιη νίκη.

Με δύο γκολ στο 27΄ και στο 52΄(πέναλτι) το Μαρούσι είχε βάλει τις βάσεις για να πάρει τους τρεις βαθμούς. Από τη στιγμή όμως που η ομάδα μας μείωσε σε 2-1 με κοντινό πλασέ του Ντάρλα (58΄), παρέδωσε μαθήματα ποδοσφαίρου. Φαντασία, ταχύτητα, συνεχές τρέξιμο, περίτεχνες ενέργειες, ωραίοι συνδυασμοί συνέθεσαν ένα έργο που ικανοποίησε και τον πιο απαιτητικό φίλαθλο.

Στο 68΄ο Καραγιάννης με πέναλτι έκανε το 2-2, ενώ στο 73΄ και στο 84΄ ο Σταθόπουλος πέτυχε τα άλλα δύο γκολ της ομάδας μας. Στο πρώτο βγήκε στις πλάτες της αντίπαλης άμυνας και πλάσαρε, μετά από μπαλιά του Χρυσανθακόπουλου και στο δεύτερο πλάσαρε από κοντά, μετά από κόρνερ του Ντάρλα. Προηγουμένως (81΄) οι παίκτες του Αμαρουσίου είχαν προσωρινά ισοφαρίσει με δυνατό κοντινό σουτ μέσα από την περιοχή.

Η ομάδα μας είχε και δύο δοκάρια. Στο 37΄ σε εκπληκτικό σουτ του Δέκου από μακρινή απόσταση και στο 50΄ σε πλασέ του Καραγιάννη, μετά από ωραία προσπάθεια.

Η σύνθεση του ΑΟΝΦ Άτταλος : Νταβούλ, Δέκος, Χρυσανθακόπουλος, Γκιβίσης, Ράγιας, Νικηταράς (54΄ Κορνελάτος), Γαγάκας (67΄ Σταθόπουλος), Καρβούνης, Κιάρι, Ντάρλας, Ιντζεγιάν (47΄ Καραγιάννης)