ΥΠΟΔΟΜΕΣ - Αγωνιστική επικαιρότητα

Τρεις νίκες σε πέντε παιχνίδια

 

paides1ΠΑΙΔΕΣ

Θύελλα Περιστερίου - ΑΟΝΦ Άτταλος  0-1 (Soccer Link)

Μετά από πολύ καλή εμφάνιση οι Παίδες επικράτησαν με 1-0 της αξιόμαχης Θύελλας Περιστερίου στο γήπεδο Χρυσούπολης,

την Κυριακή το πρωί, χάρη σε γκολ του Αραβανή με κοντινή κεφαλιά, ύστερα από εκτέλεση κόρνερ. Η ομάδα ήταν σοβαρή και πειθαρχημένη και έδειξε ότι βρίσκεται σε πολύ καλό δρόμο, κάτι που ικανοποίησε απόλυτα τον προπονητή της Δήμο Σταμάτη, ο οποίος είδε να βγαίνουν στο γήπεδο στοιχεία που έχουν δουλευτεί στην προπόνηση.

Για τον ΑΟΝΦ αγωνίστηκαν οι : Καλογερόπουλος, Μάρκου, Βασιλόγιαννης, Μπέριος, Γαβαλάς, Σύρμας, Μπαρίκος, Ιορδάνου, Λαιμός, Μουστάκας, Κασούνης, Απειρανθίτης, Πανούλης, Μαυρονικόλας, Νταβούλ, Νταβιτασβίλι, Αραβανής, Κότσιρας

 


pampaid 2011-12ΠΑΜΠΑΙΔΕΣ

Παράδεισος - ΑΟΝΦ Άτταλος  2-5 (Soccer Link)

Με το εμφατικό 5-2 επέστρεψαν στις νίκες οι Παμπαίδες, την Κυριακή το πρωί, απέναντι στον πολύ καλό Παράδεισο. Η ομάδα του Γρ. Ροπόκη, όπως δείχνει και το τελικό σκορ, απέδωσε εξαιρετικό ποδόσφαιρο και έδωσε δείγματα των δυνατοτήτων της. Τα γκολ πέτυχαν οι Κοκορέτσης  (ατομική προσπάθεια), Δούκας (εκτέλεση πέναλτι), Παπαϊωάννου (μετά από υποδειγματική αντεπίθεση, όπου "χάθηκε" η μπάλα), Καβαλάρης (εκπληκτικό σουτ εκτός περιοχής) και Ψαλτάκης (μακρινό ψηλοκρεμαστό σουτ).

Για τον ΑΟΝΦ αγωνίστηκαν οι : Κουλούρης, Ψαλτάκης, Αγγελής, Κορλιές, Παπαϊωάννου Δ., Δούκας, Καβαλάρης, Τσεκούρας, Αρβανιτάς, Κοκορέτσης, Παπαϊωάννου Γ., Φούκας, Κουλόλι, Καντένα

 

 

aonfattalos-projunior2011-12ΠΡΟΤΖΟΥΝΙΟΡ

ΑΟΝΦ Άτταλος - Ακαδημία Μπατίστα 2-1 (Τουρνουά Ελπίδα)

Πολύ καλή εμφάνιση και νίκη με 2-1 πέτυχαν οι Προτζούνιορ απέναντι στην Ακαδημία Μπατίστα, την Κυριακή το πρωί στο γήπεδό μας, χάρη σε δύο γκολ του "δεινού" σκόρερ Γ. Στεφάνου (το πρώτο με κοντινό πλασέ και το δέυτερο με άπιαστο βολέ από πλάγια θέση). Η ομάδα του Κ. Στεφάνου έπιασε πολύ καλή απόδοση και, πέρα από τα γκολ, δημιούργησε αρκετές ακόμα ευκαιρίες, οι οποίες όμως δεν μετουσιώθηκαν σε γκολ.

Έξω από το καθαρά αγωνιστικό μέρος, είναι σημαντικό να αναφέρουμε ότι το κλίμα στην ομάδα είναι πολύ καλό και τα παιδιά χαίρονται και ευχαριστιούνται το παιχνίδι.

Για τον ΑΟΝΦ αγωνίστηκαν οι : Ζαμπετάκης Ν., Παπανίκος, Λουκιδέλης, Παπαποστόλου, Στεφάνου Δ., Κράβαρης, Τσιώλης, Στεφάνου Γ., Κουτουλάκος, Χονδρογεωργόπουλος, Αυλωνίτης, Νικολάκης, Τσακναρίδης, Γρατσίας, Ζωντός, Τσίρης, Δελής, Ξανθός, Ζαμπετάκης Θ., Παπαποστόλου Α., Χατζημανωλάκης

 

 

efhviko2011-12  ΕΦΗΒΟΙ

ΑΟΝΦ Άτταλος - Ελπίδα Αγ. Αναργύρων  2-4 (Tουρνουά ΕΠΣΑ)

Σε κακή μέρα βρέθηκαν οι Έφηβοι και γνώρισαν την ήττα με 4-2 από την Ελπίδα, την Κυριακή το μεσημέρι στο γήπεδο Κ. Αχαρνών. Η ομάδα παρουσίασε αμυντικές αδυναμίες, τις οποίες εκμεταλλεύτηκαν στο έπακρο οι αντίπαλοι. Και τα δύο γκολ του ΑΟΝΦ πέτυχε ο Μουρτζούκος (το πρώτο με ψηλοκρεμαστό σουτ και το δεύτερο με εκτέλεση κόρνερ, αφού βοήθησε και ο αντίπαλος σέντερ μπακ στον οποίο βρήκε η μπάλα πριν καταλήξει στα δίχτυα).

Τα παιδιά, μετά τις πολύ καλές εμφανίσεις που έκαναν σε όλα τα ματς του τουρνουά, δικαιούνταν να κάνουν και μια κακή εμφάνιση, η οποία σε καμιά περίπτωση δεν μπορεί να χαλάσει την άριστη, ως τώρα, εικόνα τους.

Για τον ΑΟΝΦ αγωνίστηκαν οι : Παλάσκας, Λαζαρίδης Π., Ζογκόλι, Χαραλαμπίδης, Μυλωνάς, Λέντιο, Κορνελάτος, Λαζαρίδης Γ., Λεβέντης, Ντάρλας, Μουρτζούκος, Πούλιος, Βαμβακίδης, Κουγιουμιτζάκης

 

 

attalosjunior2011-12ΤΖΟΥΝΙΟΡ

Αστέρας Ηρακλείου - ΑΟΝΦ Άτταλος  3-2 (Soccer Link)

Την ήττα με 3-2 γνώρισαν οι Τζούνιορ από τον Αστέρα, την Κυριακή το πρωί στο γήπεδο Ηρακλείου. Το τελικό σκορ δεν αντικατοπτρίζει την πραγματική εικόνα των δύο ομάδων στο γήπεδο. Η ομάδα μας ήταν πολύ καλύτερη της αντιπάλου της και αν ήταν πιο προσεκτική, θα έφτανε αυτή στη νίκη. Πλήρωσε όμως κάποιες στιγμιαίες αδράνειες στην άμυνα, αφού δέχτηκε τρία γκολ.

Τα παιδιά και σε αυτό το ματς έπαιξαν εξαιρετικό ποδόσφαιρο, με γρήγορη σκέψη, ομαδικό πνεύμα, σωστή ανάπτυξη. Δημιούργησαν πολλές φάσεις και απέσπασαν το χειροκρότημα των θεατών. Και τα δύο γκολ πέτυχε ο Σαρδέλης με κοντινά σουτ (στο δεύτερο εκμεταλλεύτηκε ασθενή απόκρουση του αντίπαλου γκολκίπερ)

Για τον ΑΟΝΦ αγωνίστηκαν οι : Τζέλι, Καρακώστας, Κουλάι, Δράκας, Γεωργόπουλος, Κέσκος, Χότζα, Σαρδέλης, Αρβανιτάς, Γεωργιάδης, Μπορίσοφ, Μιγκάκης, Βέττος, Χούσος, Χάλα