ΠΡΟΤΖΟΥΝΙΟΡ - Τουρνουά ΕΛΠΙΔΑ (12 Μαΐου 2012)

Πρότυπο ομαδικότητας

aonfattalos-projunior2011-12Το Σάββατο 12 Μαΐου ήταν ένα εύκολο ποδοσφαιρικό απόγευμα για την ομάδα των Προτζούνιορ του συλλόγου μας. Όχι λόγω χαμηλής δυναμικότητας της αντίπαλης ομάδα (Αίμος), αλλά γιατί τα παιδιά μας έπαιξαν με δύναμη, πάθος, κέφι μα πάνω απ΄όλα ομαδικό πνεύμα

και έδειξαν σε όλους μας ότι με ομαδικότητα, συνεργασία και μαχητικότητα όλα γίνονται ευκολότερα!

Στο πρώτο ημίχρονο, η ομάδα μας σημείωσε 4 πανέμορφα γκολ, με τον Νίκο Koυτουλάκο να σημειώνει το πιο γρήγορο τέρμα για την ομάδα μας φέτος (στο 54ο δευτερόλεπτο). Μέχρι να ολοκληρωθεί το 4ο λεπτό, το σκορ ήταν 2-0 και από εκεί και μετά τα πράγματα απλοποιήθηκαν με τον κίνδυνο να  ... αποκοιμηθεί ο τερματοφύλακάς μας.

Το τέλος του πρώτου ημιχρόνου βρήκε τον Άτταλο να προηγείται με 4-0 και στην επανάληψη, ο προπονητής έκανε πολλές αλλαγές. Τίποτα όμως δεν μπορούσε να ανακόψει τον φρενήρη ρυθμό της ομάδας και παρά τον αντίθετο άνεμο, ο Άτταλος συνέχισε να σκοράρει όποτε ήθελε. Το τελικό σκορ (8-1) δείχνει ποιος ήταν το αφεντικό στον αγωνιστικό χώρο.

Με αυτό το ευρύ σκορ, η ομάδα των Προτζούνιορ πέρασε πλέον σε θετικό συντελεστή τερμάτων και έδειξε περίτρανα ότι το μέλλον της ανήκει!

Πολλά μπράβο στα παιδιά (και ειδικά στους …βενιαμίν!) αλλά και στον προπονητή τους που δε σταμάτησε λεπτό να τους παροτρύνει ακόμα και όταν το σκορ ήταν 6-0 !

 

Για την ομάδα μας αγωνίστηκαν οι:

ΖΑΜΠΕΤΑΚΗΣ Ν., ΠΑΠΑΝΙΚΟΣ(1 ΓΚΟΛ), ΛΟΥΚΙΔΕΛΗΣ, ΠΑΠΑΠΟΣΤΟΛΟΥ Κ., ΣΤΕΦΑΝΟΥ Δ., ΤΣΙΩΛΗΣ, ΚΡΑΒΑΡΗΣ, ΣΤΕΦΑΝΟΥ Γ.(1 ΓΚΟΛ), ΚΟΥΤΟΥΛΑΚΟΣ (2 ΓΚΟΛ), ΝΙΚΟΛΑΚΗΣ, ΔΕΛΗΣ, ΑΥΛΩΝΙΤΗΣ, ΤΣΑΚΝΑΡΙΔΗΣ(1ΓΚΟΛ), ΣΟΚΟΛΙ(1ΓΚΟΛ), ΧΟΝΔΡΟΓΕΩΡΓΟΠΟΥΛΟΣ(2ΓΚΟΛ), ΞΑΝΘΟΣ, ΖΑΜΠΕΤΑΚΗΣ Θ., ΠΑΠΑΠΟΣΤΟΛΟΥ Α.