Τελευταίο ματς του Γρ. Ροπόκη την Κυριακή

ΑΟΝΦ ΑΤΤΑΛΟΣ       -       ΥΜΗΤΤΟΣ

 attalosneasfiladelfeias2              ymittos

   Κυριακή 12:30 - γήπεδο Κ. Αχαρνών

 

Ευχαριστούμε Γρηγόρη!

ropokΤο τελευταίο του παιχνίδι με τη φανέλα του ΑΟΝΦ θα δώσει, την Κυριακή με αντίπαλο τον Υμηττό, ένας από τους μεγαλύτερους ποδοσφαιριστές στην ιστορία του συλλόγου αλλά και με λαμπρή καριέρα στο επαγγελματικό ποδόσφαιρο, ο Γρηγόρης Ροπόκης.

Η παρουσία στον αγώνα με τον Υμηττό έγκειται στη διακριτική ευχέρεια του κάθε φίλου της ομάδας. Η παρουσία, όμως, του κάθε φίλου του ΑΟΝΦ στο τελευταίο παιχνίδι του αρχηγού Γρ. Ροπόκη είναι μάλλον "υποχρεωτική".

Ο Ροπόκης έκανε τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα, σε ηλικία 9 ετών, στις ακαδημίες του ΑΟΝΦ. Σε ηλικία 18 ετών μεταγράφηκε στον Απόλλωνα Σμύρνης, από όπου ξεκίνησε μια λαμπρή ποδοσφαιρική καριέρα. Αγωνίστηκε για μια 15ετία σε πολλές ομάδες όλων των επαγγελματικών κατηγοριών (Απόλλωνα, ΠΑΣ Γιάννινα, Λεβαδειακό, Κέρκυρα, Εθνικό Πειραιώς, Ρόδο, Παναιγιάλειο, Βύζαντα Μεγάρων, Ναυπακτιακό Αστέρα, Πανναυπλιακό, Αστέρα Μαγούλας). Το καλοκαίρι του 2010 συμφώνησε με τη διοίκηση να επιστρέψει και να κλείσει την καριέρα του στον Άτταλο, την ομάδα απ' την οποία ξεκίνησε. Στα δύο χρόνια, τώρα, που αγωνίζεται στην ομάδα έχει πετύχει 36 γκολ και είναι πρώτος σκόρερ της, ενώ είναι υπόδειγμα αθλητή.

Παράλληλα, είναι προπονητής του τμήματος Παμπαίδων του συλλόγου. Επιθυμία και της διοίκησης και του ίδιου είναι να συνεχίσει να προσφέρει τις υπηρεσίες του στο σύλλογο από το πόστο του προπονητή.

Αξίζει, λοιπόν, να βρεθούμε όλοι την Κυριακή στο γήπεδο Κ. Αχαρνών για να χειροκροτήσουμε στην τελευταία του εμφάνιση με τη φανέλα του ΑΟΝΦ το σπουδαίο αυτόν ποδοσφαιριστή.

 

Πρόγραμμα αγώνων τμημάτων υποδομών

ΤΖΟΥΝΙΟΡ: Ολυμπιακός Χαλανδρίου - ΑΟΝΦ Άτταλος (Σάββατο 12:00 - γήπεδο Χαλανδρίου)

ΠΡΟΤΖΟΥΝΙΟΡ : Νικολακάκης - ΑΟΝΦ Άτταλος (Σάββατο 10:00 - γήπεδο Νικολακάκη)