ΠΡΕΜΙΕΡΑ ΜΕ ΗΤΤΑ

Την ήττα με 2-0 γνώρισε η ομάδα μας στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος από την Αργυρούπολη εκτός έδρας.

Το παιχνίδι ξεκίνησε με τον Άτταλο να έχει την πρωτοβουλία στο πρώτο τέταρτo χωρίς όμως να δημιουργεί κάποια ευκαιρία. Στη συνέχεια η ομάδα της Αργυρούπολης ισορρόπησε αλλά την πρώτη καλή ευκαιρία είχε ο Άτταλος, με το σούτ του Γαγάκα να βρίσκει το δοκάρι. Η Αργυρούπολη απάντησε στις ευκαιρίες, όταν εκμεταλλευόμενος

αδράνεια στο κέντρο της άμυνας, ο επιθετικός της βρέθηκε φάτσα με την εστία αλλά το πλασέ απέκρουσε σε κόρνερ με εντυπωσιακό τρόπο ο Παπαδόπουλος.

Στο 35' οι επιθετικοί των γηπεδούχων έπιασαν στον ύπνο την άμυνα μας και με κοντινό πλασέ έγινε το 1-0.

Το 2ο ημίχρονο κυλούσε στο ίδιο μοτίβο ενώ τα πράγματα έγιναν ακόμα χειρότερα όταν στο 71΄ ο Αγγελόπουλος αντίκρισε την κόκκινο κάρτα, καθώς ως τελευταίος αμυντικός ανέτρεψε τον αντίπαλο επιθετικό και η ομάδα συνέχισε με 10 παίκτες.

Στο τελευταίο τέταρτο η ομάδα ρίσκαρε και θα μπορύσε να ισοφαρίσει, όταν κεφαλιά του Ροπόκη από πολύ καλό σημείο έφυγε άουτ ενώ και η Αργυρούπολη στις αντεπιθέσεις έχασε ευκαιρίες οι οποίες σταμάτησαν στον πολύ καλό Παπαδόπουλο.

Το 2-0 έγινε στις καθυστερήσεις του αγώνα με σουτ μέσα από την περιοχή.

Η εικόνα της ομάδας μας δεν ήταν καλή καθώς φάνηκαν αδυναμίες σε όλες τις γραμμές της.

Άτταλος: Παπαδόπουλος, Κομπορόζος (Κακούρος), Χρυσανθακόπουλος, Αγγελόπουλος, Γκιβίσης, Ράγιας, Ξύγκος, Δέκος (Κουβέλης), Γαγάκας (Γ.Γ. Ροπόκης), Φέκας, Γ.Ι. Ροπόκης

You have no rights to post comments