ΠΑΜΠΑΙΔΕΣ 01 Οκτ. 2011 2η Αγωνιστική

Αν και πραγματοποίησε εξαιρετική εμφάνιση η ομάδας μας, δεν κατάφερε να πάρει τη νίκη απέναντι pampai1στον πολύ καλό Πανιώνιο, παραχωρώντας ισοπαλία 1-1.

Ο Άτταλος ξεκίνησε δυνατά τον αγώνα και μόλις στο 5΄ μετά από σέντρα του Κλάιντι ο Παπαϊωάννου Γ. έπιασε  δυνατή κεφαλιά αλλά η μπάλα βρήκε στο οριζόντιο δοκάρι του τερματοφύλακα του Πανιωνίου.

Δύο λεπτά αργότερα ο Παρασκευόπουλος αντέδρασε πολύ σωστά σε πλασέ επιθετικού του Πανιωνίου, από πολύ ευνοϊκή θέση, και έδιωξε σε κόρνερ.

Στη συνέχεια το ματς ήταν ισορροπημένο μέχρι να φτάσουμε στη φάση του 25΄ όπου δεν τηρήθηκε το fair play από τους φιλοξενούμενους, καθώς με σταματημένους τους αμυντικούς του Αττάλου ο Πανιώνιος σημείωσε γκολ και προς έκπληξη όλων ο διαιτητής έδειξε σέντρα.

Από κει και πέρα και μέχρι τη λήξη του ημιχρόνου η ομάδα του Γρηγόρη Ροπόκη είχε τα ηνία του αγώνα αλλά δεν μπόρεσε να ισοφαρίσει χάνοντας 2-3 σημαντικές ευκαιρίες.

pampai2Στο δεύτερο ημίχρονο η υπεροχή του Αττάλου ήταν καθολική καθώς το παιχνίδι παιζόταν στο μισό γήπεδο και οι ευκαιρίες διαδέχονταν η μία την άλλη, με τους Κλάιντι, Παπαιωάννου, Απειρανθίτη και Καβαλάρη να αστοχούν από ευνοϊκές θέσεις. Έτσι, πότε η ατυχία και πότε ο πολύ καλός αντίπαλος τερματοφύλακας κρατούσαν το σκορ υπέρ του Πανιωνίου. Είναι χαρακτηριστικό ότι σ΄αυτό το διάστημα οι παίκτες του Πανιωνίου περνούσαν σπάνια τη σέντρα ενώ στη μοναδική ευκαιρία που δημιούργησαν απέκρουσε ο τερματοφύλακάς μας Κουλούρης.

Η ισοφάριση για την ομάδα μας ήρθε έξι λέπτα πριν τη λήξη με τον Κλάιντι να φεύγει στην πλάτη της άμυνας των φιλοξενούμενων, εκμεταλλευόμενος κάθετη πάση από το κέντρο, και με υποδειγματικό πλασέ μέσα από την περιοχή να κάνει το 1-1.

Στο τέλος όλα τα παιδιά απέσπασαν το θερμό χειροκρότημα των φιλάθλων για την εξαιρετική τους απόδοση.

Ο Άτταλος ξεκίνησε τον αγώνα με τους: Παρασκευόπουλο, Ψαλτάκη, Λουκιδέλλη, Κορλιέ, Παπαϊωάννου Δ., Δούκα, Καβαλάρη, Κοκορέτση, Κλάιντι, Απειρανθίτη και Παπαϊωάννου Γ. Στο β΄ ημίχρονο χρησιμοποιήθηκαν και οι: Κουλούρης, Καντένα, Αρβανιτάς, Λαμπρόπουλος και Κουλλόλλι.