ΕΦΗΒΟΙ 01 Οκτ 2011 - 3η Αγωνιστική

ΑΚΑΔΗΜΟΣ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ - ΑΟΝΦ ΑΤΤΑΛΟΣ 2 - 1

Σε ένα πραγματικό ντέρμπι, με δυνατές μονομαχίες, καλές φάσεις, αλλαγές συναισθημάτων η ομάδα του Ακάδημου κατάφερε τελικά να πάρει τη νίκη με 2-1 απέναντι στην ομάδα μας.

Το παιχνίδι ξεκίνησε με τους καλύτερους οιωνούς για τον Άτταλο, αφού μόλις στο 5ο λεπτό κατάφερε να προηγηθεί με αυτογκόλ, όταν ο Μουρελάτος έφυγε από αριστερά, έκανε φαλτσαριστή συρτή σέντρα στη μικρή περιοχή του Ακάδημου και ένας αμυντικός, στην προσπάθειά του να διώξει με προβολή την

μπάλα, το μόνο που κατάφερε ήταν να τη στείλει στα δίχτυα της ομάδας του.

Στη συνέχεια και μέχρι τη λήξη του ημιχρόνου, ο Ακάδημος είχε μια ελαφριά υπεροχή και δημιούργησε κάποιες φάσεις οι οποίες πέρασαν ανεκμετάλλευτες αφού ο Νιάρχος, όποτε χρειάστηκε, ήταν εκεί. Στον αντίποδα η ομάδα μας με σοβαρό παιχνίδι στο χώρο του κέντρου με κορυφαίο τον Κακούρο, και με αντεπιθέσεις, οι οποίες είχαν κύριο εκφραστή το Λεβέντη, δημιούργησε κάποιες απειλητικές καταστάσεις για την εστία των γηπεδούχων, οι οποίες όμως έμειναν ημιτελείς.

Το β΄ ημίχρονο κυλούσε στο ίδιο μοτίβο και φτάσαμε στο 64΄ όταν ο σέντερ φορ των γηπεδούχων έφυγε στην πλάτη της άμυνας της ομάδας μας, μπήκε στην περιοχή και με υποδειγματικό πλασέ ισοφάρισε. Και σαν να μην έφτανε αυτό, έξι λεπτά αργότερα ο Ακάδημος πέτυχε και το δεύτερο γκολ. Από δεξιά εκτελέστηκε κόρνερ, οι αμυντικοί του Αττάλου αδράνησαν χαρακτηριστικά και ένας παίκτης του Ακάδημου, ανενόχλητος και ένα - δύο μέτρα μπροστά από την εστία, σηκώθηκε και με κεφαλιά έκανε το 2 - 1.

Στα 10 λεπτά που απέμεναν ο Άτταλος προσπάθησε να ισοφαρίσει και παραλίγο να το πετύχει, όταν φάουλ του Τζέλη από πλάγια θέση έφυγε άουτ, μόλις λίγα εκατοστά από το οριζόντιο δοκάρι.

Το σφύριγμα της λήξης βρήκε τους οπαδούς των γηπεδούχων να πανηγυρίζουν και τους ποδοσφαιριστές των δύο ομάδων, επιδεικνύοντας αθλητικό ήθος, να αλληλοσυγχαίρονται και να φεύγουν αγκαλιασμένοι από τον αγωνιστικό χώρο.

Η σύνθεση του ΑΟΝΦ Άτταλος ήταν η εξής: Νιάρχος (71΄Νταβούλ), Λαζαρίδης Π., Μουρελάτος, Μυλωνάς (61΄Χαραλαμπίδης), Τσέλιος, Κακούρος, Βάσος, Λεβέντης (40΄Μουρτζούκος), Κορνελάτος, Τζέλης, Σταυρινουδάκης