ΑΟΝΦ ΑΤΤΑΛΟΣ - ΕΛΠΙΔΑ 2-0 (2η αγωνιστική)

Τlogoην πρώτη της νίκη στο πρωτάθλημα σημείωσε η ομάδα μας, με σκορ 2-0, απέναντι στην Ελπίδα Αγ. Αναργύρων. Μια νίκη που αποκτά ακόμα μεγαλύτερη σπουδαιότητα, αν αναλογιστεί κανείς ότι ο Άτταλος αγωνίστηκε για σχεδόν όλο το β΄ημίχρονο με 10 παίκτες (αποβολή του Σταθόπουλου στο 51΄με 2η κίτρινη).

Ο προπονητής παρέταξε την ομάδα με τον Παπαδόπουλο κάτω από τα δοκάρια, στην άμυνα Κομπορόζο δεξιά, Χρυσανθακόπουλο αριστερα, Ξύγκο και Πώχο κεντρικούς αμυντικούς, στα χαφ Σταθόπουλο και Ράγια κεντρικούς, Κιάρρι αριστερά και Φέκα δεξιά και επιθετικό δίδυμο Ροπόκη και Τζαμάνο. Αγωνίστηκαν επίσης ως αλλαγές οι Λεβέντης, Κουβέλης και Χαλιλάι στις θέσεις των Χρυσανθακόπουλου, Τζαμάνου και Φέκα αντίστοιχα.

Το παιχνίδι ξεκίνησε αναγνωριστικά

και από τις δύο ομάδες, χωρίς ιδιαίτερες φάσεις, με τους αντιπάλους να προσπαθούν να επιβάλουν το ρυθμό τους και το Γιάννη Βολιώτη να προσπαθεί με εσωτερικές αλλαγές να ανακατέψει την τράπουλα προκειμένου η ομάδα να γίνει πιο απειλητική.

Ο Άτταλος άρχισε να ανεβάζει  ρυθμό μετά το 20΄δείχνοντας διάθεση για κάτι καλύτερο. Αυτό το καλύτερο ήρθε με τη συμπλήρωση του πρώτου μισάωρου όταν, σε μια επίθεση από δεξιά, ο Κομπορόζος έβγαλε διαγώνια σέντρα προς τα έξω και ο Ροπόκης με ένα έξοχο  βον πλανέ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα κάνοντας το 1-0. Ήταν ένα γκολ που χειροκροτήθηκε από τους φίλους και των δύο ομάδων και θα μπορούσε κάλλιστα να είναι στα highlights της χρονιάς αν είχε σημειωθεί σε μεγάλη κατηγορία.

Το ημίχρονο έκλεισε χωρίς ιδιαίτερες συγκινήσεις.

Στο δεύτερο ημίχρονο η ομάδα είχε την ατυχία να μείνει από νωρίς με δέκα παίκτες, μετά την αποβολή του Σταθόπουλου. Από εκείνο το σημείο και μετά οι παίκτες μας έδειξαν ιδιαίτερο πάθος και δύναμη, μην επιτρέποντας στην Ελπίδα να αναλάβει τα ηνία του αγώνα. Στο 70΄μάλιστα, ο Λεβέντης, που είχε μπεί ως αλλαγή στο παιχνίδι, έκανε μια διαγώνια σέντρα σουτ από δεξιά και ο Φέκας, που είχε ακολουθήσει τη φάση, από πλάγια θέση με ένα τεχνικό πλασέ έκανε, μέσα σε αποθέωση, το 2-0.

Στα τελευταία είκοσι λεπτά ο Γιάννης Βολιώτης γύρισε το Ροπόκη τελευταίο αμυντικό και πέρασε τον Ξύγκο στα χαφ. Το ματς κλείδωσε εκεί και οι φιλοξενούμενοι δεν απείλησαν ούτε μία φορά.

Η ομάδα είχε πολύ καλή αμυντική λειτουργία και φυσική κατάσταση και όταν έμεινε με παίκτη λιγότερο έβγαλε περίσσιο πάθος και δύναμη.

You have no rights to post comments