Άτταλος από ατσάλι...πέρασε απ την Μεταμόρφωση!!

a omada 2017 18

Σπουδαία νίκη για τον Άτταλο, όπου την Κυριακή το απόγευμα επικράτησε εκτός έδρας του Ατρόμητου Μεταμόρφωσης με 1-0. Η ομάδα της Νέας Φιλαδέλφειας

ήταν καλύτερη καθόλη τη διάρκεια του αγώνα και, έχοντας ως βασικά χαρακτηριστικά της την καλή κυκλοφορία και ανάπτυξη, σε συνδυασμό με τη δύναμη και το πάθος που έβγαλαν οι παίκτες, μπορούμε να πούμε ότι δίκαια έφτασε στο τρίποντο.

Από το ξεκίνημα του αγώνα και παρά τις δυσκολίες απ' το βρεγμένο τερέν, οι παίκτες του Γρηγόρη Ροπόκη έβαλαν την μπάλα κάτω και με σωστή κυκλοφορία πήραν τα ηνία της αναμέτρησης περιορίζοντας τους γηπεδούχους σε παιχνίδι αντεπιθέσεων. Τρεις φορές άγγιξε το γκολ ο Άτταλος στο πρώτο μέρος, με τους Χρυσανθακόπουλο (απ' ευθείας φάουλ στο δοκάρι), Γουδέλη και Μούτσα. Στον αντίποδα ο Ατρόμητος απείλησε μια φορά με τον Κρικέτο.

Στο ίδιο μοτίβο ξεκίνησε και το δεύτερο μέρος για να φτάσουμε στο 68' όπου ο Γουδέλης έστρωσε με ωραίο τρόπο στον Τσεκούρα ο οποίος με εξαιρετικό αριστερό σουτ εξω απ την περοχή έστειλε την μπάλα στη γωνία του Αθανασόπουλου κάνοντας το 1-0. Από κει και πέρα η ομάδα μας διαχειρίστηκε σωστά το προβάδισμα και με πολύ καλή ανασταλτική λειτουγία έφτασε μέχρι το τελευταίο σφύριγμα, χωρίς να απειληθεί ούτε μια φορά.

ΑΟΝΦ ΑΤΤΑΛΟΣ: Αναγνωστόπουλος, Σκέμπι, Χρυσανθακόπουλος, Δούκας, Κορλιές, Μποζινάκης, Κουλόλι, Παπαδημητρίου(57' Τσεκούρας), Ζυμάρης(66' Γ. Παπαιωάννου), Γουδέλης(90' Δαφνής), Μούτσα(76 Δημητρακόπουλος).

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗΣ: Αθανασόπουλος, Τσακμάκας(46' Διγενής), Σταμάτης, Ταγάρης, Κολοκοτρώνης, Κερτσούκου, Κακαμπάκος, Κούρβας(72' Μπανταβάς), Κρικέτος(41' Κόκκινος), Τσούκας, Αλεξόπουλος.

 

 

 

 

You have no rights to post comments