ΕΦΗΒΟΙ - 4η Αγωνιστική 8/10/2011

ef8okt111ΑΟΝΦ ΑΤΤΑΛΟΣ - ΒΡΙΛΗΣΣΙΑ  1 - 2

Σε ένα ματς που δεν διεκδικεί δάφνες ποιότητας και στο οποίο κυριάρχησαν η δύναμη και το πάθος, η ομάδα των Εφήβων, που αγωνίστηκε για 25 λεπτά με δέκα παίκτες λόγω αποβολής του Κακούρου, γνώρισε την ήττα με 2 - 1 από την ομάδα των Βριλησσίων. Η ομάδα μας έχει πλέον χάσει αρκετό βαθμολογικό

έδαφος και επιβάλλεται τις προσεχείς αγωνιστικές να βγάλει στο γήπεδο τον καλό της εαυτό, ώστε να το καλύψει.

Η ομάδα μας βρέθηκε να χάνει από το 6ο λεπτό του αγώνα, όταν οι επιθετικοί των Βριλησσίων άλλαξαν την μπάλα και μπήκαν στην περιοχή χωρίς κανείς να τους εμποδίσει και ο τελευταίος αποδέκτης της την έστειλε με δυνατό σουτ στα δίχτυα του Νιάρχου. Πρέπει να τονιστεί όμως ότι η φάση είχε ξεκινήσει από οφσάιντ που, από κακή εκτίμηση, δεν υπέδειξε η βοηθός διαιτητή.

Μέχρι τη λήξη του ημιχρόνου ο Άτταλος δημιούργησε μια πολύ καλή ευκαιρία στο 35΄, αλλά ο Μουρτζούκος δεν αξιοποίησε την έξοχη κάθετη πάσα του Κορνελάτου που τον έβγαλε τετ α τετ με τον αντίπαλο τερματοφύλακα, ο οποίος απέκρουσε εντυπωσιακά.

Μια επικίνδυνη φάση είχαν δημιουργήσει και τα Βριλήσσια στο 27΄, αλλά ο Νιάρχος μπλόκαρε το σουτ που επιχείρησε μέσα από την περιοχή ο αντίπαλος επιθετικός.

ef8okt112Με την έναρξη του β΄ ημιχρόνου (44΄) ο Άτταλος ισοφάρισε. Ο Τζέλης εκτέλεσε κόρνερ από αριστερά, έφερε την μπάλα στη μικρή περιοχή και ένας αμυντικός, στην προσπάθειά του να απομακρύνει την μπάλα, την έστειλε στα δίχτυα της ομάδας του.

Έξι λεπτά αργότερα τα Βριλήσσια έκαναν το 2 - 1. Ο τερματοφύλακας έκανε το βολέ, η άμυνα του Αττάλου αδράνησε και ο σέντερ φορ μπήκε ανενόχλητος στην περιοχή και σκόραρε.

Τέσσερα λεπτά αργότερα (54΄) αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα ο Κακούρος για σκληρό μαρκάρισμα και εκεί πλέον τα πράγματα δυσκόλεψαν πολύ.

Και όμως από κει και πέρα η ομάδα μας έβγαλε το πάθος που δεν είχε όση ώρα έπαιζε με 11 παίκτες.

Μάλιστα θα μπορούσε να ισοφαρίσει σε δύο περιπτώσεις. Στην πρώτη, στο 72΄, ο Τζέλης αφού απέφυγε ωραία έναν αμυντικό λίγο έξω από τη μεγάλη περιοχή, πάσαρε στον Μουρελάτο, ο οποίος από ευνοϊκή θέση σούταρε ψηλά άουτ. Στη δεύτερη, στις καθυστερήσεις, ο Τζέλης εκτέλεσε απευθείας κόρνερ, αλλά η μπάλα δεν μας έκανε το χατίρι και προσέκρουσε στο οριζόντιο δοκάρι.

Ο Άτταλος ξεκίνησε τον αγώνα με τους: Νιάρχο, Λαζαρίδη, Μουρελάτο, Μυλωνά, Τσέλιο, Κακούρο, Δέκο, Μουρτζούκο, Σταυρινουδάκη, Τζέλη, Κορνελάτο. Στο β΄ ημίχρονο αγωνίστηκαν και οι Λεβέντης, Βάσος, Χαραλαμπίδης στις θέσεις των Μουρτζούκου, Δέκου και Μυλωνά αντίστοιχα.

Σε γενικές γραμμές, πάντως, η ομάδα των Βριλησσίων ήταν καλύτερη και πιο αποφασιστική και δίκαια πήρε τη νίκη.

You have no rights to post comments