ΠΑΜΠΑΙΔΕΣ - 3η Αγωνιστική 8/10/2011

s3000286 ΑΕ ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗ - ΑΟΝΦ ΑΤΤΑΛΟΣ 0 - 3

 Ψεκάστε, σκουπίστε, τελειώσατε!

 Άνετα επικράτησε η ομάδα μας, όπως άλλωστε δείχνει και το τελικό σκορ, της ομάδας της Μεταμόρφωσης στο διαδημοτικό στάδιο Μεταμόρφωσης - Λυκόβρυσης.

 Η ομάδα μπήκε δυνατά στον αγώνα και με το ¨καλημέρα¨ (4ο λεπτό) πήρε προβάδισμα στο σκορ. Ο Καβαλάρης έβγαλε έξοχη πάσα    στον   κενό   χώρο

αριστερά στον Κοκορέτση και αυτός, αφού μπήκε ταχύτατα στην περιοχή, έκοψε την μπάλα προς το πέναλτι και ο επερχόμενος Γ. Παπαϊωάννου με δυνατό συρτό σουτ έγραψε το 1 - 0.

pam8okt11 1Δεκαπέντε λεπτά αργότερα ο Άτταλος διπλασίασε τα τέρματά του. Ο Απειρανθίτης απέφυγε πολύ ωραία έναν αντίπαλο στο ημικύκλιο της περιοχής και επιχείρησε το σουτ. Ο τερματοφύλακας απέκρουσε και ο Κλάιντι, που είχε ακολουθήσει τη φάση, από κοντά με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα της Μεταμόρφωσης κάνοντας το 2 - 0.

pam8okt11 2Από κει και πέρα η ομάδα κατέβασε ταχύτητα και παίζοντας συντηρητικά κράτησε τον έλεγχο του ματς ως το τέλος του, χωρίς να απειληθεί ούτε μία φορά.

pam8okt11Το 3 - 0 σημείωσε, βάζοντας το κερασάκι στην τούρτα, 5 λεπτά πριν τη λήξη του αγώνα ο Απειρανθίτης, όταν σε μια επίδειξη υψηλής τεχνικής, αφού απέφυγε έναν αντίπαλο, μπήκε στην περιοχή και με μια έξοχη λόμπα έστειλε την μπάλα, καταχειροκροτούμενος, στα δίχτυα της Μεταμόρφωσης.

pam8okt11 3Ο Γρηγόρης Ροπόκης ξεκίνησε τον αγώνα με τους: Παρασκευόπουλο, Ψαλτάκη, Καντένα, Λουκιδέλη, Κορλιέ, Δούκα, Καβαλάρη, Απειρανθίτη, Κοκορέτση, Κλάιντι, Γ. Παπαϊωάννου. Στο β΄ μέρος χρησιμοποιήθηκαν και οι Κουλούρης, Κουλλόλλι, Αρβανιτάς, Τσεκούρας.

Πρέπει να αναφέρουμε εδώ, ότι ο ποδοσφαιριστής της ομάδας Δ. Παπαϊωάννου είχε ένα ατύχημα στο σχολείο που τον οδήγησε στο νοσοκομείο, όπου του τοποθετήθηκαν ράμματα στο σαγόνι. Αυτός ήταν και ο λόγος που δεν ήταν στην αποστολή του αγώνα. Ευχόμαστε στο Δημήτρη περαστικά και γρήγορη επιστροφή στους αγωνιστικούς χώρους!

You have no rights to post comments