ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗΣ - ΑΟΝΦ ΑΤΤΑΛΟΣ 1-2 (3η αγωνιστική)

attalosneasfiladelfeias2Σπουδαία εκτός έδρας νίκη πέτυχε η ομάδα μας απέναντι στον Κεραυνό Πετρούπολης με σκορ 2-1.

Ο τεχνικός Γιάννης Βολιώτης παρέταξε την ομάδα με σύστημα 3-5-2 και τους: Παπαδόπουλο κάτω από τα δοκάρια,  Ροπόκη - Πώχο - Αγγελόπουλο στην άμυνα, Ξύγκο δεξιά - Κιάρρι αριστερά ακραίους χαφ, Ράγια - Κουβέλη - Φέκα στον άξονα και Τζαμάνο - Χαλιλάι επιθετικό δίδυμο.

Το παιχνίδι ξεκίνησε νωχελικά και από τις δύο ομάδες. Ο Άτταλος προσπαθούσε να βρει τα πατήματα του στο

γήπεδο με συνεχείς εσωτερικές αλλαγές θέσεων των παικτών, μάταια όμως, με τα προβλήματα, στην ανάπτυξη κυρίως, να παραμένουν. Έτσι κύλησε  το πρώτο ημίχρονο.

Με την έναρξη της επανάληψης μπήκε ο Κομπορόζος στη θέση του Τζαμάνου, πέρασε ο Ροπόκης στην επίθεση και το σύστημα έγινε 4-4-2 με Ξύγκο - Κομπορόζο δεξιά και Κιάρρι - Φέκα αριστερά. Ο Άτταλος ανέλαβε από την αρχή τα ηνία του αγώνα και στο 55΄μετά από εκτέλεση πλαγίου από τον Ξύγκο η μπάλα έφτασε στον Κουβέλη, ο οποίος με έξοχο διαγώνιο σουτ, μέσα απο την περιοχή, έκανε το 1-0.

Στο επόμενο δεκάλεπτο οι γηπεδούχοι ανέβασαν τη απόδοση τους και στο 65΄μετά από πολύ ωραία κάθετη πάσα στο κέντρο της άμυνας μας, ο επιθετικός τους βρέθηκε μόνος απέναντι στον Παπαδόπουλο και δε δυσκολεύτηκε να κάνει το 1-1. 

Σε αυτό το σημείο η ομάδα έδειξε χαρακτήρα, ανέλαβε και πάλι τον έλεγχο του αγώνα, δημιούργησε ευκαιρίες και κατάφερε να πετύχει το νικητήριο τέρμα στο 82΄και πάλι με τον Κουβέλη, όταν από πλάγια θέση με ασύλληπτο ψηλοκρεμαστό πλασέ έστειλε την μπάλα στο αριστερό παραθυράκι της εστίας του Κεραυνού.

Στο 90΄αποβλήθηκε ο Φέκας με 2η κίτρινη.

Αγωνίστηκαν επίσης, ως αλλαγές, ο Λεβέντης αντί του Χαλιλάι  και ο Μαλιχούδης αντί του Λεβέντη (λόγω τραυματισμού).

Ήταν μια σημαντική νίκη, απέναντι σ' έναν πολύ καλό αντίπαλο, η οποία οφείλεται, κυρίως, στο πρόσωπο που παρουσίασε ο Άτταλος στο β΄μέρος, με έντονα στοιχεία το πάθος και τη θέληση των παικτών για τους τρεις βαθμούς.

Θα πρέπει να τονιστεί ότι είναι το τρίτο συνεχόμενο ματς που η ομάδα τελειώνει με 10 παίκτες.