ΠΑΙΔΕΣ – 1η Αγωνιστική Τουρνουά ΕΠΣΑ

Την ήττα με 1-0 από την ομάδα των Πατησίων γνώρισε στην πρώτη αγωνιστική του τουρνουά Παίδων της ΕΠΣΑ η ομάδα του Αττάλου. Σε μια αναμέτρηση που καθυστέρησε να ξεκινήσει λόγω καταρρακτώδους βροχής και διεξάχθηκε σε ένα βαρύ αγωνιστικό χώρο, η ομάδα του Δήμου Σταμάτη για πρώτη φορά φέτος δεν

κατάφερε να σκοράρει.

Ο αγώνας ξεκίνησε στις 18:45, με αρχική σύνθεση για τον Άτταλο: Ανδρεαδάκης, Σύρμας, Βαμβακίδης, Βασιλόγιαννης, Ιορδάνου, Κασούνης, Ανδριόπουλος, Νικηταράς, Κουγιουμιτζάκης, Νταβούλ και Νταλάκος. Στο δεύτερο ημίχρονο αγωνίστηκαν και οι: Κότσιρας, Μπέριος, Πανούλης, Αραβανής, Γαβαλάς, και Μπαρίκος.

Τα Πατήσια σκόραραν στο 18ο λεπτό του πρώτου ημιχρόνου, χωρίς να έχουν απειλήσει μέχρι εκείνο το σημείο, ενώ ο Άτταλος βρέθηκε σε κακή μέρα και δεν μπορούσε να φτάσει με αξιώσεις στα αντίπαλα καρέ. Στο δεύτερο ημίχρονο, ο Άτταλος είχε κάποιες καλές στιγμές με δοκάρι σε σουτ του Κασούνη και δυο πλασέ άουτ του Νταλάκου, και τα Πατήσια όμως είχαν αρκετές ευκαιρίες που δεν κατάφεραν να μετατρέψουν σε γκολ.

Ήταν μια αναμέτρηση με δυνατές μονομαχίες, χωρίς όμως να παιχτεί ποδόσφαιρο ποιότητας, λόγω και των συνθηκών.

Εξάλλου, τον κύκλο των φιλικών αναμετρήσεων έκλεισε ο Άτταλος το περασμένο σαββατοκύριακο με δυο δυνατά φιλικά. Πιο συγκεκριμένα:

Το Σάββατο 1 Οκτωβρίου ο Άτταλος αντιμετώπισε την ομάδα Α.Ε. Ιλίου στην έδρα της, επικρατώντας τελικά με 2-0, με γκολ των Νικηταρά (24) και Νταλάκου(Β35). Ο Νταβούλ έχασε το πέναλτι που ο ίδιος είχε κερδίσει στο 28ο λεπτό του Β μέρους.

Με τον Άτταλο αγωνίστηκαν οι παίκτες: Ανδρεαδάκης, Βαμβακίδης, Σύρμας, Βασιλόγιαννης, Ιορδάνου, Ανδριόπουλος, Κασούνης, Νικηταράς, Νταβούλ, Νταβιτασβίλι, Νταλάκος, Γαβαλάς, Πανούλης, Κουγιουμιτζάκης, Απειρανθίτης, και Μπέριος.

Την Κυριακή 2 Οκτωβρίου ο Άτταλος αγωνίστηκε στο γήπεδο του Αχιλλέα, όπου και γνώρισε την ήττα με 4-2 από την ομάδα του Απόλλωνα. Τα γκολ για την ομάδα μας σημείωσε ο Κασούνης, με πέναλτι που κέρδισε ο Απειρανθίτης, και με διαγώνιο πλασέ, στο 8ο και 26ο λεπτό του Β μέρους αντίστοιχα.

Αγωνίστηκαν οι εξής: Ανδρεαδάκης, Μπέριος, Βαμβακίδης, Γαβαλάς, Μουστάκας, Κασούνης, Πανούλης, Απειρανθίτης, Γκλιόγκος, Αραβανής, Κότσιρας, Καλογερόπουλος, Μπαρίκος, Μαυρονικόλας, και Τερλιγκάκης.

You have no rights to post comments