ΕΦΗΒΟΙ - 5η Αγωνιστική 15/10/2011

efh15okt3ΛΥΚΟΒΡΥΣΗ - ΑΟΝΦ ΑΤΤΑΛΟΣ 0 - 0

Σε ένα ματς, το τελικό αποτέλεσμα του οποίου μαρτυρά και την ποιότητά του, Λυκόβρυση και Άτταλος αναδείχτηκαν ισόπαλοι χωρίς γκολ. Οι λιγοστοί θεατές που βρέθηκαν στο διαδημοτικό γήπεδο Μετ/σης-Λυκόβρυσης πολύ γρήγορα θα ξεχάσουν αυτό το ματς, απ' το οποίο απουσίασαν η ποιότητα, η φαντασία, το πάθος, οι καλές φάσεις.

Η ομάδα μας ήταν κατώτερη του αναμενόμενου και σε καμία περίπτωση δε δικαιολόγησε το καλό όνομα που έχει δημιουργήσει στο αθηναϊκό ποδόσφαιρο.

Στο καθαρά αγωνιστικό μέefh15okt2ρος, να πούμε ότι λίγες ήταν οι καλές φάσεις που κάπως ζέσταναν τους θεατές. Πιο συγκεκριμένα:

Στο 55΄ ο Κορνελάτος έχασε μοναδική ευκαιρία να σκοράρει, όταν από εξαιρετική κάθετη πάσα του Λέντιο βρέθηκε στην περιοχή, εντελώς μόνος, αλλά πλάσαρε πάνω στον αντίπαλο τερματοφύλακα.

Στο 66΄, στο μοναδικό καλό συνδυασμό των παικτών του Αττάλου, ο Μουρελάτος από αριστερά έβγαλε παράλληλη σέντρα στην αντίπαλη περιοχή και ο Τζαμάνος, που βγήκε πολύ ωραία στην μπάλα, πλάσαρε άουτ από τη μικρή περιοχή.

Ο Βασίλης Καραούλης χρησιμοποίησε τους : Νιάρχο, Λαζαρίδη Π., Μουρελάτο, Μυλωνά (52΄Χαραλαμπίδη), Τσέλιο, Βάσο, Δέκο, Μουρτζούκο (35΄ Λέντιο), Σταυρινουδάκη, Κορνελάτο, Τζαμάνο