ΠΑΙΔΕΣ – 2η Αγωνιστική ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΕΠΣΑ

Υπό βροχή κατά διαστήματα και δυνατό άνεμο η ομάδα των Παίδων του Αττάλου παραχώρησε ως γηπεδούχος ισοπαλία 2-2 στην ομάδα του Ηρακλείου, στο γήπεδο Μεταμόρφωσης/Λυκόβρυσης. Την Κυριακή (16/10) το μεσημέρι έγινε ένα πολύ

δύσκολο ματς που κρίθηκε στη δύναμη και στην αυτοσυγκέντρωση. Η ομάδα μας προηγήθηκε 2-0 στο πρώτο μέρος με δύο πλασέ του συνήθους υπόπτου Νταλάκου, στο 4 και στο 13.

Χαρακτηριστικό του πάθους των παικτών του Αττάλου (και της διαιτησίας του αγώνα) ήταν ότι στο ημίχρονο τα φάουλ ήταν 8-1 υπέρ του Ηρακλείου και 15-8 στο τέλος. Στο δεύτερο μέρος και προς το τέλος, και καταβάλλοντας μεγάλη προσπάθεια, οι παίκτες της πολύ δυνατής ομάδας του Ηρακλείου πίεσαν και κατάφεραν να εκμεταλλευτούν δυο λάθη της άμυνας, για να μειώσουν στο 18 και να ισοφαρίσουν τελικά στο 27.

Ο Δήμος Σταμάτης παρέταξε τον Άτταλο με τους: Ανδρεαδάκη, Βασιλόγιαννη, Ιορδάνου, Βαμβακίδη, Μπαρίκο, Ανδριόπουλο, Απειρανθίτη, Κουγιουμιτζάκη, Νικηταρά, Νταβούλ και Νταλάκο, ενώ αγωνίστηκαν και οι Κασούνης και Σύρμας (αλλαγές στο 17ο και 24ο λεπτό του β΄ μέρους, αντίστοιχα). Η αποστολή συμπληρωνόταν από τους Γαβαλά, Μαυρονικόλα, Γκλιόγκο και Καλογερόπουλο, που δεν αγωνίστηκαν.

You have no rights to post comments