ΕΦΗΒΟΙ - 6η Αγωνιστική 22/10/2011

 

ΑΟΝΦ ΑΤΤΑΛΟΣ - ΚΕΝΤΑΥΡΟΣ ΒΡΙΛΗΣΣΙΩΝ  1 - 2

 

Αυτό που είδαμε το μεσημέρι του Σαββάτου στο διαδημοτικό γήπεδο Μεταμόρφωσης - Λυκόβρυσης δεν ήταν ομάδα.

Μαρκαρίσματα δεν υπήρχαν, πάθος και δύναμη δεν υπήρχαν, πίστη για τη νίκη δεν

υπήρχε, ψυχολογία δεν υπήρχε. Καμία οργανωμένη προσπάθεια, κανένα σύστημα. Ατομικές ενέργειες, που έμεναν κατά κανόνα ημιτελείς, βιαστικές επιλογές, λανθασμένες μεταβιβάσεις. Τι να πει κανείς!

Παρ' όλα αυτά η ομάδα είχε τις ευκαιρίες ακόμα και να κερδίσει το ματς, τις οποίες όμως δεν κατάφερε να εκμεταλλευτεί.

Ήταν στραβό το "κλήμα" ...

Πάντως μετά και απ' αυτό το ματς είναι προφανές ότι η ομάδα χρειάζεται επειγόντως μια νίκη που θα λειτουργήσει ως τονωτική ένεση. Αν οι παίκτες έχουν ποδοσφαιρικό εγωισμό ας το αποδείξουν στα επόμενα παιχνίδια. Αν ανέχονται να χάνουν από μέτριους αντιπάλους ή και χειρότερους είναι άξιοι της μοίρας τους.

Νομίζουμε ότι περαιτέρω σχόλια για το ματς αυτό περιττεύουν.

Τα γκολ του αγώνα (για την ιστορία):

Στο 23΄ ο Κορνελάτος πήρε ωραία πάσα από το Μουρελάτο στην περιοχή, πλάσαρε πάνω στον αντίπαλο τερματοφύλακα και ο επερχόμενος Τζαμάνος έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Κενταύρου.  1-0

Στο 67΄ ο Μουρτοπάλλας μπήκε από αριστερά, συνέκλινε προς τον άξονα, απέφυγε δύο παίκτες του Αττάλου και από το ύψος της μεγάλης περιοχής με συρτό γωνιακό σουτ έκανε το 1-1.

Στο 80΄ ο Μαράντος δέχτηκε ωραία πάσα στην περιοχή του Αττάλου, οι αμυντικοί αδράνησαν και, προλαβαίνοντας την έξοδο του Νιάρχου, πλάσαρε στην αριστερή γωνία και έκανε το 1-2.

Οι συνθέσεις:

ΑΟΝΦ ΑΤΤΑΛΟΣ : Νιάρχος, Σταυρινουδάκης, Μουρελάτος, Μυλωνάς, Τσέλιος, Τζέλης, Μουρτζούκος (41΄Λαζαρίδης), Λέντιο (63΄Χαραλαμπίδης), Κορνελάτος, Τζαμάνος, Βάσος

ΚΕΝΤΑΥΡΟΣ : Καραλής (41΄ Γκικοπούλι,), Βλάχος, Μουρτζίνος, Στούμπος, Γιουκάκης, Μαυρόπουλος, Γεράνης, Μαράντος, Μουρτοπάλλας, Φτούλης (62΄ Ψαρρής), Λιόνης (41΄ Ντρούλης)