ΠΑΙΔΕΣ – 3η Αγωνιστική ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΕΠΣΑ

 

Δύναμη, πάθος, θέαμα και δυο γκολ highlights του Νταβούλ για τον Άτταλο, και διπλό στο Ηράκλειο την Κυριακή 23/10 το απόγευμα. Με 0-2 επικράτησε ο Άτταλος

της ομάδας του Ερμή Ηρακλείου, σε ένα ματς μετά το οποίο ο διαιτητής Στέλιος Σταυρουλάκης έδωσε συγχαρητήρια και στις δυο ομάδες για την ποιότητα που έβγαλαν στο γήπεδο.

Ο Άτταλος μπήκε δυνατά από το 1ο λεπτό του αγώνα, πίεσε σε όλες τις γραμμές και δεν άφησε περιθώρια στον Ερμή να απειλήσει ουσιαστικά, ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο. Το παιχνίδι ξεκίνησε με πολύ δυνατές μονομαχίες (τα φάουλ στο πρώτο μέρος 6-9 υπέρ του Ερμή) και με ισορροπία δυνάμεων στο κέντρο, με τον Άτταλο να προσπαθεί με κάθετες μπαλιές να δημιουργήσει ρήγμα στην αντίπαλη άμυνα και τον Ερμή να προσπαθεί χωρίς επιτυχία να πλαγιοκοπήσει. Η ομάδα του Δήμου Σταμάτη έδειξε επιμονή και υπομονή και το γκολ ήρθε στο 29ο λεπτό, λίγο πριν τη λήξη του ημιχρόνου δηλαδή, καθώς η μπάλα έφτασε μέσα στην περιοχή στο Νταβούλ με πλάτη στο τέρμα. Ο αριστερός χαφ του Άτταλου την άφησε να σκάσει και απογειώθηκε, εκτελώντας τον αντίπαλο τερματοφύλακα με θεαματικό ψαλίδι. Το γκολ αυτό άλλαξε την ψυχολογική ισορροπία του αγώνα, καθώς με το προβάδισμα 0-1 για τον Άτταλο οι δυο ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια.

Στο δεύτερο ημίχρονο και οι δυο ομάδες μπήκαν ακόμα πιο δυνατά στο γήπεδο, μόνο που ο Ερμής αναγκάστηκε να ρισκάρει, με αποτέλεσμα να δημιουργηθούν χώροι στο γήπεδο, και να αλωνίσουν οι μεσοεπιθετικοί του Άτταλου, Απειρανθίτης, Κουγιουμιτζάκης, Νταβούλ και Νταλάκος, δημιουργώντας πολλές ευκαιρίες για γκολ, με πιο χαρακτηριστική το τετ α τετ του Νταλάκου στο 21, που σταμάτησε με εξαιρετική επέμβαση από τον αντίπαλο τερματοφύλακα. Καθώς η αμυντική λειτουργία τόσο στα χαφ (Νικηταράς, Ανδριόπουλος) που έκοβαν και μοίραζαν, όσο και στα μπακ (Μαυρονικόλας και Ιορδάνου) και τους στόπερ (Βαμβακίδης και Μπαρίκος) ήταν υποδειγματική, ο τερματοφύλακας Ανδρεαδάκης χρειάστηκε ελάχιστες φορές να παρέμβει, και σε αυτές ήταν παρών. Ως αποτέλεσμα, ο Νταβούλ, μετά από εξαιρετική εναλλαγή της μπάλας με τον αλάνθαστο σήμερα Απειρανθίτη, βγήκε μόνος του στην αριστερή πλευρά της μεγάλης περιοχής και με μια πολύ ωραία λόμπα εξουδετέρωσε για δεύτερη φορά τον τερματοφύλακα του Ερμή στο 18ο λεπτό, κλειδώνοντας ουσιαστικά το ματς για τον Άτταλο. Οι Απειρανθίτης, Νταλάκος και Ιορδάνου, που άφησαν τις θέσεις τους στους Κότσιρα, Γκλιόγκο και Πανούλη (25, 26 και 29 του Β μέρους) εισέπραξαν θερμότατο χειροκρότημα από την εξέδρα και τους συμπαίκτες τους.

Στην αποστολή του Αττάλου βρίσκονταν και οι Καλογερόπουλος, Κασούνης (τραυματίας) και Λαιμός, που δεν αγωνίστηκαν.

Μια ήττα, μια ισοπαλία και μια νίκη στο τουρνουά της ΕΠΣΑ και γκολ 4-3 για τον Άτταλο.

You have no rights to post comments