Κύπελλο Αθήνας: Άτταλος - Μαρούσι 6-0

new logo

Καταιγιστική η ομάδα της Νέας Φιλαδέλφειας συνέτριψε με 6-0 το Μαρούσι στα πλαίσια

των αγώνων της 1η φάσης του κυπέλλου ερασιτεχνών Αθήνας. Η παίκτες του Γιάννη Χλωρού επέβαλλαν από την άρχη του αγώνα τον ρυθμό τους και μόλις στο 4΄ο Ντούμος με ωραία κίνηση και σουτ απ το ημικύκλιο της περιοχής άνοιξε το σκόρ. Στο 13΄Βάσος και Λύγκος έκρυψαν την μπάλα με τον τελευταίο να αποφεύγει και τον αντίπαλο τερματοφύλακα και να κάνει το 2-0. Και πάλι ο Λύγκος στο 52΄με διαγώνιο σουτ μέσα απ την περιοχή ανέβαση τον δείκτη στο 3-0. Το χορό των γκολ συνέχισε ο Ντούλας όπου στο 63΄ με διπλή προσπάθεια και γυριστό σου έκανε το 4-0. Στο 64΄ο Σταυράκης στην προσπάθεια να διώξει την μπάλα σε σέντρα-σουτ του Ντούμου την έστειλε στα δίχτυα της ομάδας του κάνοντας το 5-0. Καί τέλος ο Λύγκος έκλεισε το σκορ στο 72' με δυνατό σουτ γράφοντας το 5-0 πετυχαίνοντας χατ-τρικ.

Κάπου εκεί ο Άτταλος κατέβασε ταχύτητα και ο χρόνος πέρασε περιμένοντας το τελευταίο σφύριγμα του ρεφερι.

ΑΟΝΦ ΑΤΤΑΛΟΣ: Παρασκευόπουλος, Ντούλας, Κορλιές, Ντούμος, Χρόνης (58′ Χρυσανθακόπουλος), Μποζινάκης (67′ Κέσκος), Παπαδημητρίου (46′ Κοντής), Δαρδαμάνης  (46′ Παναγιωτάκης), Λύγκος, Βάσος, Κουλόλι.

ΜΑΡΟΥΣΙ: Καραστέργιος, Χειλάς (46′ Μαυρόπουλος), Ζησόπουλος, Διαμάντης, Κυριόπουλος, Κυριακίδης, Μπέκο (67′ Δενεκές), Καλαθάς (55′ Σταυράκης), Παπακωνσταντίνου (63′ Κάστιας), Κυρώσης, Παπασίνος.

You have no rights to post comments