ΑΟΝΦ Άτταλος - Εθνικός Αστέρας 4-1

Καθάρισε το ντέρμπι!!!

Με το επιβλητικό 4-1 επικράτησε ο Άτταλος του ιστορικού Εθνικού Αστέρα το απόγευμα του Σαββάτου

στο γήπεδο του Κόκκινου Μύλου.
Η ομάδα της Νέας Φιλαδέλφειας έδειξε απ την αρχή της προθέσεις της και μόλις στο 2΄ άνοιξε το σκορ με κεφαλιά του Λύγκου. Το ημίχρονο κύλησε με τους παίκτες του Τάκη Καλαιτζίδη να ελέγχουν το παιχνίδι χωρίς όμως να δημιουργούν φάσεις και απ την άλλη οι φιλοξενούμενοι προσπαθούσαν με αντεπιθέσεις να φανούν απειλητικοί χωρίς όμως να τα καταφέρνουν. Όλα αυτά μέχρι το 39΄ όπου σε μια ακίνδυνη φάση η άμυνα του Άτταλου υπέπεσε σε ένα ''αχρείαστο'' πέναλτι με του φιλοξενούμενους να ευστοχούν και να κάνουν το 1-1 που ήταν και σκορ ημιχρόνου.
Στην επανάληψη η ομάδα πήρε τα ηνία του αγώνα δημιουργούσε ευκαιρίες αλλά χρειάστηκε να φτάσουμε στο 73΄για να βρει δίχτυα με τον Χρυσανθακόπουλο με σουτ μέσα από την περιοχή.
Στο 79΄ ήταν η σειρά του Παναγιωτάκη ο οποίος αφού κέρδισε εκτός περιοχής την μονομαχία στον αέρα από αμυντικό και τερματοφύλακα πλάσαρε υποδειγματικά πετυχαίνοντας ένα πανέμορφο και παλικαρίσιο γκολ μέσα σε έξαλλους πανηγυρισμούς.
Στο 83΄ο διαιτητής με ''ευκολία'' έδειξε και πάλι την άσπρη βούλα για τον Αστέρα δίνοντας του την ευκαιρία να μείνει ζωντανός στο παιχνίδι αλλά το πέναλτι αυτή την φορά αποκρούστηκε από τον Παρασκευόπουλο με εξαιρετική επέμβαση στην δεξιά του γωνία.
Στο 88' μετά από άψογη συνεργασία Λύγκου και Δαρδαμάνη ο τελευταίος με εξαιρετικό πλασάρισμα έκανε το τελικό 4-1.

ΑΟΝΦ ΑΤΤΑΛΟΣ (Τάκης Καλαϊτζίδης) Παρασκευόπουλος, Κορλιές, Κουλάι (55΄Ντούλας), Κοντής, Χρόνης, Μποζινάκης, Ντούμος (71΄Παναγιωτάκης), Κουλόλι, Λύγκος, Βάσος (85΄Δαρδαμάνης), Πλεξίδας (55΄Χρυσανθακόπουλος).

You have no rights to post comments