ΕΦΗΒΟΙ - 7η Αγωνιστική 29/10/2011

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ - ΑΟΝΦ ΑΤΤΑΛΟΣ 0-0

 

Μάθημα 1ον: Πώς θα κατορθώσουμε να μην πετύχουμε γκολ.

 

Ένα απίστευτο ρεσιτάλ χαμένων ευκαιριών έδωσε η ομάδα του Αττάλου το Σάββατο το μεσημέρι στο γήπεδο του Χαλανδρίου

απέναντι στον τοπικό Ατρόμητο. Η ομάδα δημιούργησε και πέταξε ευκαιρίες που πραγματικά χρειάζεται προσπάθεια για να μη γίνουν γκολ.Σε αυτό συνετέλεσε και η εξαιρετική απόδοση του τερματοφύλακα του Ατρομήτου Παπαδοκωνσταντάκη.

Η ομάδα ήταν σαφώς βελτιωμένη σε σχέση με προηγούμενα παιχνίδια της.  Είχε πάθος, ομαδικότητα και μικρές αποστάσεις μεταξύ των γραμμών της. Έβγαλε, όπως προαναφέρθηκε, ωραίες φάσεις, ενώ σε καμία στιγμή του αγώνα δεν απειλήθηκε η εστία της. Δυστυχώς όμως δεν είχε ουσία και στο ποδόσφαιρο η ουσία είναι αυτή που δίνει βαθμούς.

Εν πάση περιπτώσει, το ενθαρρυντικό συμπέρασμα που βγαίνει από το ματς είναι ότι αν η ομάδα δείξει αυτό το πρόσωπο και στα επόμενα παιχνίδια δεν έχει να φοβηθεί τίποτα και κανέναν.

Το φιλμ του αγώνα:

Στο 18΄ ο Κακούρος έπιασε ψηλοκρεμαστό σουτ, η μπάλα βρήκε λίγο και σε αντίπαλο και κατευθυνόταν προς το "Γ" της εστίας του Χαλανδρίου, αλλά ο Παπαδοκωνσταντάκης με υπερένταση έδιωξε σε κόρνερ.

Στο 24΄ ο Τζαμάνος, από ωραία πάσα του Κακούρου βρέθηκε σε πλεονεκτική θέση στην περιοχή έχοντας δύο επιλογές. Ή να πασάρει δίπλα στους εντελώς ξεμαρκάριστους Κορνελάτο, Σταυρινουδάκη ή να τελειώσει μόνος του τη φάση. Τελικά επέλεξε το δεύτερο, αλλά το πλασέ ήταν πολύ κακό και εξουδετερώθηκε από τον τερματοφύλακα.

Στο 29΄ από σέντρα του Μουρελάτου ο Τζαμάνος έπιασε ωραία κεφαλιά, ο Παπαδοκωνσταντάκης απέκρουσε εντυπωσιακά στη γωνία και ο Κορνελάτος, που πήρε την επαναφορά, ένα μέτρο από την εστία σούταρε άουτ.

Στο 37΄ο Σταυρινουδάκης, από ωραία πάσα του Βάσου, μπήκε στην περιοχή και ανενόχλητος επιχείρησε να πασάρει στον εντελώς μόνο του Κορνελάτο αλλά κόπηκε από τον Δρόση.

Στο 63' ο Σταυρινουδάκης πήρε ωραία πάσα από τον Τζαμάνο, μπήκε στην περιοχή και, εντελώς μόνος απέναντι στον Παπαδοκωνσταντάκη, έστειλε την μπάλα άουτ (στην εξωτερική πλευρά των διχτύων)

Στο 76΄ ο Τζαμάνος δέχτηκε εξαιρετική κάθετη πάσα από τον Κακούρο, μόνος του απέναντι στον τερματοφύλακα. Προχώρησε λίγο, καθυστέρησε να εκτελέσει και τελικά κατάφερε να πετύχει τον αντίπαλο τερματοφύλακα.

 

Οι συνθέσεις των ομάδων:

ΑΟΝΦ ΑΤΤΑΛΟΣ : Νταβούλ, Λαζαρίδης, Μουρελάτος, Μυλωνάς, Τσέλιος, Κακούρος, Βάσος, Σταυρινουδάκης, Κορνελάτος, Τζαμάνος, Μουρτζούκος

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ : Παπαδοκωνσταντάκης, Κωνσταντινίδης (41΄Μπέσιος), Λασκαράτος (41΄Σκιαδάς), Δρόσης, Μιχαηλίδης, Παπαδάκης, Ιωαννίδης, Μαυρίδης, Αγγελίδης, Χαλάς, Πατσατζής

You have no rights to post comments