Δόξα Βύρωνα- ΑΟΝΦ Άτταλος 1-2

newlogo

Σπουδαία εκτός έδρας επιτυχία για την ομάδα μας η οποία επικράτησε στο εκτός έδρας ντέρμπι

με την ιστορική Δόξα Βύρωνα με σκορ 2-1. 

Η ομάδα της Νέας Φιλαδέλειας μπήκε δυνατά στο παιχνίδι και μόλις στο 6΄προηγήθηκε με διαγώνιο σουτ του Λύγκου. Διατήρησε την υπεροχή μέχρι το 30΄όπου δημιούργησε και μια-δύο ακόμα ευκαιρίες για να διπλασιάσει τα τέρματα της. Στην συνέχεια η Δόξα ισορρόπισε, πήρε μέτρα στο γήπεδο και έφτασε στην ισοφάριση με τον Φυρίγο στο 38΄, σκορ με το οποίο έκλεισε το ημίχρονο.

Στο δεύτερο μέρος το παιχνίδι είχε άγρια ομορφιά καθώς πήγε κυρίως στην δύναμη και το πάθος χωρίς πολλές φάσεις στα καρέ, μέχρι να φτάσουμε στο 85΄όπου ο Χρυσανθακόπουλος έφυγε στην πλάτη την άμυνας των γηπεδούχων εκμεταλλευόμενος μακρινή μπαλιά του Πλεξίδα και αφού κατέβασε υποδειγματικά, πλάσαρε άψογα την μπάλα στα δίχτυα κάνοντας το 2-1.

Με την νίκη αυτή η ομάδα εδραιώθηκε στην 2η θέση μειώνοντας μάλιστα την διαφορά στους δύο βαθμούς με την ισοπαλία του πρωτοπόρου Βύρωνα στην έδρα του ΑΟΝΑ.

ΔΟΞΑ ΒΥΡΩΝΑ Μεϊμαρόγλου, Αγγελακόπουλος, Βούτας, Κίλιας, Τούντας, Μοροσάνου, Κουτσαυτίκης (68' Κορδογιάννης), Σκούρας (61' Καραμίτζας), Κωνσταντίνου (51' Νικόλας), Χαλβαντζής, Φυρίκος (82' Καλονικολός).
ΑΟΝΦ ΑΤΤΑΛΟΣ Παρασκευόπουλος, Κοντής, Κουλάι (64' Στάμος), Κορλιές (46' Ντούμος), Χρόνης Μποζινάκης, Μιράκας (61' Χρυσανθακόπουλος), Κουλούρης (90΄Δράκας), Λύγκος, Πλεξίδας, Πάππος.