ΕΦΗΒΟΙ - 8η Αγωνιστική 05/11/2011

 

ΑΟΝΦ ΑΤΤΑΛΟΣ - ΠΑΝΕΡΥΘΡΑΪΚΟΣ  5-4

 

Ψυχάρες, γύρισαν ένα χαμένο ματς

 

Χορταστικό θέαμα απόλαυσαν οι τυχεροί λίγοι φίλαθλοι που βρέθηκαν το πρωί του Σαββάτου στο γήπεδο Κ. Αχαρνών. Μετά από έναν efhvoiσυγκλονιστικό αγώνα με πολλά γκολ και συνεχείς αλλαγές του σκορ, η ομάδα μας ήταν τελικά αυτή που πανηγύρισε.

Ο Άτταλος ήταν καλύτερος

σε όλη τη διάρκεια του αγώνα και θα μπορούσε να έχει πετύχει εύκολα γκολ, αν οι παίκτες του ήταν πιο προσεκτικοί στην εκδήλωση των επιθέσεων και δεν έβγαιναν (κυρίως ο Τζαμάνος) οφσάιντ. Συνολικά 15 φορές υποδείχτηκαν οφσάιντ οι παίκτες της ομάδας μας. Αντί αυτού βρέθηκε δέκα λεπτά πριν τη λήξη με την πλάτη στο καναβάτσο. Είχε όμως τα ψυχικά αποθέματα να παλέψει και τελικά, με σκόρερ τους Τζαμάνο (4 γκολ!) και Κορνελάτο να γυρίσει το ματς. Η ομάδα μας δεν παράτησε τον αγώνα, αν και βρέθηκε σε πολύ δύσκολη θέση. Έβγαλε το πάθος και τον εγωισμό που απαιτείται σε τέτοιες περιστάσεις και τελικά δικαιώθηκε.

 

Το φιλμ του αγώνα:

5΄ Ο Τζαμάνος σε ένα ανεπανάληπτο τετ-α-τετ πλασάρει στο οριζόντιο δοκάρι.

9΄ (ΓΚΟΛ) 0-1 : Ο Βασιλόπουλος δέχεται την μπάλα στην περιοχή του Αττάλου και με εξαιρετικό γωνιακό σουτ ανοίγει το σκορ.

22΄(ΓΚΟΛ) 1-1 : Ο Τζαμάνος κλέβει την μπάλα από τον αντίπαλο σέντερ μπακ και με υπέροχο ψηλοκρεμαστό σουτ από το ύψος της μεγάλης περιοχής ισοφαρίζει.

25΄(ΓΚΟΛ) 1-2 : Από εκτέλεση κόρνερ στο πρώτο δοκάρι ο εξαιρετικός Βασιλόπουλος με κεφαλιά στέλνει την μπάλα στα δίχτυα του Νταβούλ.

40΄ Ο Βάσος πασάρει πολύ ωραία στον Κορνελάτο και αυτός, από το ύψος της μεγάλης περιοχής, εξαπολύει ένα δυνατό φαλτσαριστό σουτ που αποκρούεται από τον αντίπαλο γκολκίπερ. Ο Τζαμάνος που παίρνει την απόκρουση στέλνει την μπάλα στα δίχτυα, αλλά ο βοηθός έχει υποδείξει οφσάιντ.

47΄ Ο Βασιλόπουλος μπαίνει στην περιοχή και σουτάρει αλλά ο Νταβούλ αποκρούει εντυπωσιακά και σώζει την εστία του από τρίτη παραβίαση.

62΄(ΓΚΟΛ) 2-2 : Από ελεύθερο του Νταβούλ ο Μουρελάτος με το κεφάλι πασάρει στον Κορνελάτο. Αυτός αποφεύγει έναν αντίπαλο και βγάζει ωραία κάθετη πάσα στον Μουρελάτο που είχε κάνει την κίνηση. Ο Μουρελάτος μπαίνει στην περιοχή και, δείχνοντας αλτρουισμό, πασάρει στον αμαρκάριστο Τζαμάνο, που είχε ακολουθήσει, και αυτός πλασάρει στην κενή εστία.

68΄(ΓΚΟΛ) 2-3 : Ο Μπολιουδάκης βγάζει ωραία κάθετη πάσα και ο Βασιλόπουλος, που γίνεται κάτοχος της μπάλας, με ωραίο πλασέ στέλνει την μπάλα στη γωνία του Νταβούλ.

81΄(ΓΚΟΛ) 2-4 : Εκτελείται φάουλ, η μπάλα φτάνει στην περιοχή του Αττάλου, ο Νταβούλ αποτυγχάνει να διώξει (φέρει ευθύνη) και η μπάλα φτάνει στον Κωφό, ο οποίος με κεφαλιά σε κενή εστία σκοράρει.

83΄(ΓΚΟΛ) 3-4 : Ο Μουρελάτος κάνει μια εξαιρετική προσπάθεια από αριστερά, μπαίνει στην περιοχή και την κατάλληλη στιγμή πασάρει στον Τζαμάνο, ο οποίος με πλασέ στέλνει την μπάλα στα δίχτυα.

88΄(ΓΚΟΛ) 4-4 : Ο Τσέλιος από την άμυνα γεμίζει στην αντίπαλη περιοχή, ο Τζαμάνος  κερδίζει την μπάλα, κάνει ωραίο κοντρόλ και με δυνατό σουτ ισοφαρίζει.

90΄(ΓΚΟΛ) 5-4 : Από κόρνερ του Μουρελάτου στο δεύτερο δοκάρι, ο Τσέλιος κερδίζει την μπάλα και τη φέρνει στη μικρή περιοχή του Πανερυθραϊκού. Εκεί επικρατεί σύγχυση με σουτ και αποκρούσεις και τελικά ο Κορνελάτος με κεραυνό στέλνει την μπάλα στα δίχτυα του Πανερυθραϊκού, μέσα σε έξαλλους πανηγυρισμούς.

 

Οι συνθέσεις των ομάδων:

ΑΟΝΦ ΑΤΤΑΛΟΣ : Νταβούλ, Σταυρινουδάκης, Μουρελάτος, Μυλωνάς (50΄Χαραλαμπίδης), Τσέλιος, Λέντιο, Δέκος, Μουρτζούκος, Κορνελάτος, Τζαμάνος, Βάσος

ΠΑΝΕΡΥΘΡΑΪΚΟΣ : Πασχόπουλος, Μερσίνιας (64΄Κορωνιός), Χριστόπουλος, Λέκκας, Καρατσάλος, Κωφός, Βασιλόπουλος, Μπολιουδάκης, Σταματέλος, Λαγάστης, Σεβλαλής

You have no rights to post comments