ΠΑΜΠΑΙΔΕΣ - ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

 

ΑΟΝΦ ΑΤΤΑΛΟΣ - ΛΥΚΟΒΡΥΣΗ  4-1 (Πρωτάθλημα ΕΠΣΑ)

 

Απολαυστικό ποδόσφαιρο

 

1. - 5-11-11Αποδίδοντας ποδόσφαιρο απαιτήσεων στο β΄ημίχρονο, ο Άτταλος επικράτησε με 4-1 της Λυκόβρυσης, το Σάββατο το μεσημέρι, στο διαδημοτικό γήπεδο Μεταμόρφωσης - Λυκόβρυσης. Η ομάδα πέτυχε

μια επιβλητική νίκη επί ενός πολύ καλού αντιπάλου και πιστοποίησε για άλλη μια φορά τις μεγάλες δυνατότητες που έχει.

Στο α΄ ημίχρονο το παιχνίδι ήταν μοιρασμένο και οι δύο ομάδες είχαν μπλοκάρει καλά τα ατού των αντιπάλων τους, μη δίνοντας τους τη δυνατότητα δημιουργίας - εκτός από ελάχιστες εξαιρέσεις - σημαντικών φάσεων.

Στο β΄ημίχρονο, όμως, η ομάδα της Νέας Φιλαδέλφειας κυριάρχησε στο γήπεδο, επέβαλε πλήρως το ρυθμό της και ξεδίπλωσε τις αγωνιστικές της αρετές (ομαδικότητα, ηρεμία, υπομονή, επινοήσεις). Φαίνεται ότι το γκολ που δέχτηκαν, αντί να αγχώσει, αφύπνισε τα παιδιά και είχαμε την εντυπωσιακή ανατροπή του σκορ.

 

Το φιλμ του αγώνα:

12΄ Ωραίο σουτ του Κοκορέτση μέσα από την περιοχή, αλλά η μπάλα περνά ελάχιστα άουτ.

24΄ Ο Παπαϊωάννου, από πλεονεκτική θέση, ύστερα από σέντρα του Κοκορέτση, πιάνει την κεφαλιά αλλά στέλνει την μπάλα άουτ.

35΄ (ΓΚΟΛ) 0-1 : Γίνεται παράλληλη σέντρα στην περιοχή του Αττάλου, ο Κουλούρης αποκρούει προσωρινά και ένας επιθετικός της Λυκόβρυσης παίρνει την επαναφορά και πλασάρει στην κενή εστία.

3. - 5-11-1138΄ (ΓΚΟΛ)  1-1 : Ο Τσεκούρας δέχεται την κεφαλιά - πάσα του Απειρανθίτη, προωθεί την μπάλα στην περιοχή και με εξαιρετικό πλασέ στέλνει την μπάλα στην αριστερή γωνία της εστίας της Λυκόβρυσης.

42΄ (ΓΚΟΛ)  2-1 : Ο Αγγελής βγάζει ωραία σέντρα στην αντίπαλη περιοχή και ο Απειρανθίτης με σουτ στέλνει την μπάλα στα δίχτυα.

47΄ (ΓΚΟΛ)  3-1 : Ο Απειρανθίτης κάνει μια περίτεχνη ενέργεια και πασάρει στον Κλάιντι. Αυτός αποφε΄'υγει ένα αντίπαλο και από το ημικύκλιο της μεγάλης περιοχής σουτάρει και η μπάλα καρφώνεται στην αριστερή γωνία της εστίας της Λυκόβρυσης.

4. - 5-11-1150΄ Ο Κλάιντι αποφεύγει έναν αντίπαλο αλλά το σουτ που κάνει περνά ελάχιστα άουτ.

58΄ Ο Κοκορέτσης σεντράρει από αριστερά και ο Τσεκούρας πιάνει σουτ που περνά άουτ.

60΄ (ΓΚΟΛ)  4-1 : Ύστερα από υποδειγματική αντεπίθεση που βγάζουν οι παίκτες του Αττάλου, ο Απειρανθίτης που γίνεται τελικός αποδέκτης της μπάλας στέλνει την μπάλα στα δίχτυα, μέσα σε αποθέωση.

 

Για τον ΑΟΝΦ Άτταλος αγωνίστηκαν οι: Παρασκευόπουλος, Ψαλτάκης, Λουκιδέλης, Παπαϊωάννου Δ., Κορλιές, Δούκας, Καβαλάρης, Κλάιντι, Κοκορέτσης, Απειρανθίτης, Παπαϊωάννου, Κουλούρης, Τσεκούρας, Αγγελής, Κουλλόλλι, Καντένα, Αρβανιτάς, Λαμπρόπουλος

 

 

ΑΟΝΦ ΑΤΤΑΛΟΣ - ΑΛΣΟΥΠΟΛΗ  4-3 (Τουρνουά SOCCERLINK)

 

Νίκη με καλή απόδοση

 

Μετά από ένα πολύ ωραίο και ενδιαφέρον ματς που ικανοποίησε τους θεατές, που βρέθηκαν την Κυριακή το μεσημέρι στο γήπεδο του Αττάλου, η ομάδα μας επικράτησε της ομάδας της Αλσούπολης με 4-3. Τα παιδιά με την απόδοσή τους έδειξαν ότι έχουν τις δυνατότητες να παίξουν καλό ποδόσφαιρο. Μάλιστα το σκορ έφτασε κάποια στιγμή στο 4-1. Εκεί, όμως, κάπου χάθηκε η αυτοσυγκέντρωση και η ηρεμία, με αποτέλεσμα η αντίπαλη ομάδα να μειώσει σε 4-3 και να απειλήσει ακόμα και με ισοφάριση.

 

Τα γκολ του Αττάλου:

17΄ Ο Καντένα, από ωραία πάσα του Κουλλόλλι, μπαίνει στην περιοχή και με ωραίο πλασέ ισοφαρίζει (1-1).

21΄Ο Καντένα δέχεται ωραία πάσα, αυτή τη φορά από τον Τσεκούρα, και με διπλή προσπάθεια (το πρώτο σουτ αποκρούστηκε από τον τερματοφύλακα) κάνει το 2-1.

25΄ Ο Τσεκούρας με δυνατό σουτ από πλάγια θέση στέλνειτην μπάλα στα δίχτυα (3-1)

34΄ Εκπληκτική εκτέλεση φάουλ από τον Τσεκούρα και η μπάλα στο αριστερό "Γ" της εστίας της Αλσούπολης (4-1)

 

Για τον ΑΟΝΦ Άτταλος αγωνίστηκαν οι: Κουλούρης, Φούκης, Ευσταθίου, Παπαδόπουλος, Μετχότζα, Αγγελής, Καντένα, Λαμπρόπουλος, Τσεκούρας, Κουλλόλλι, Έξαρχος, Παυλής, Φούκας

 

You have no rights to post comments