ΘΡΙΑΜΒΟΣ ΑΘΗΝΩΝ - ΑΟΝΦ ΑΤΤΑΛΟΣ 0-1 (+ video)

ΘΡΙΑΜΒΟΣ-ΑΤΤΑΛΟΣ video αγώνα 

Τα εύκολα ...δύσκολα

 

 Σε αγχωτική μετέτρεψε ο Άτταλος μια νίκη, που στην αρχή φάνηκε ότι θα έπαιρνε εύκολα, το Σάββατο το απόγευμα στο γήπεδο Υμηττού. Νίκη που ήρθε χάρη σε ένα πολύ όμορφο γκολ του 16χρονου Βάιου Τζέλη.

Η ομάδα του Γιάννη Βολιώτη, παίζοντας με σοβαρότητα έφτασε στη νίκη και πήρε

τους τρεις πολύτιμους βαθμούς, αν και στο τέλος εμφάνισε τάσεις αυτοκτονίας.

Στο πρώτο ημίχρονο υπήρχε μόνο μία ομάδα μέσα στο γήπεδο, η ομάδα της Νέας Φιλαδέλφειας. Είχε τον απόλυτο έλεγχο του αγώνα, πέτυχε το γκολ ενώ δημιούργησε και άλλες ευκαιρίες που θα μπορούσαν να της είχαν δώσει μεγαλύτερο προβάδισμα. Έχοντας τους Ροπόκη και Ξύγκο σε πολύ καλή μέρα η άμυνα δεν έδωσε την παραμικρή δυνατότητα στο Θρίαμβο να απειλήσει την εστία του Παπαδόπουλου.

Στην επανάληψη όμως το εύθραυστο 1-0 προσέδωσε άγχος στην ομάδα μας με αποτέλεσμα να χάσει σε κάποια σημεία την αυτοσυγκέντρωσή της και να υποπέσει σε λάθη, τα οποία θα μπορούσαν να της είχαν στοιχίσει.

 

Το φιλμ του αγώνα:

8΄ Ο εξαιρετικός, για ακόμα μια φορά, Φέκας έκανε μια επέλαση από αριστερά, αποφεύγοντας δύο αντιπάλους, και έκοψε την μπάλα, στην περιοχή, στον Κουβέλη ο οποίος, ενώ είχε τη δυνατότητα να πλασάρει από ευνοϊκή θέση, επιχείρησε να ντριμπλάρει και κόπηκε από τον αντίπαλό του.

14΄ Ο Φέκας έκανε πάλι επέλαση από αριστερά και έβγαλε πολύ ωραία παράλληλη σέντρα στη μικρή περιοχή. Ο Κουβέλης, που κινήθηκε ωραία, δύο μέτρα απέναντι από την εστία πλάσαρε ψηλά άουτ.

23΄ (ΓΚΟΛ) 0 -1 : O Λεβέντης έκλεψε την μπάλα από αντίπαλο και πέρασε την μπάλα στον Κουβέλη μέσα στη μεγάλη περιοχή. Ο Κουβέλης την έκοψε στον επερχόμενο Τζέλη και αυτός, μισό μέτρο έξω από την περιοχή, με δυνατό σουτ την έστειλε στην αριστερή γωνία του αντίπαλου τερματοφύλακα.

37΄ Ο Χαλιλάι έκανε πολύ ωραία προσπάθεια από δεξιά, μέσα στην περιοχή και έκανε παράλληλη ψηλοκρεμαστή σέντρα στο δεύτερο δοκάρι, όπου ο Φέκας με γυριστό σουτ την έστειλε άουτ.

55΄ Χαλιλάι και Χρυσανθακόπουλος άλλαξαν ωραία την μπάλα και ο τελευταίος, από αριστερά, την έκοψε στο πέναλτι στον Κουβέλη, αυτός πλάσαρε ωραία αλλά η μπάλα χτύπησε σε κάποιο σώμα και στη συνέχεια απομακρύνθηκε από τους αμυντικούς του Θριάμβου.

73΄ Ο Χρυσανθακόπουλος, εκμεταλλευόμενος λάθος των αμυντικών, μπήκε στην περιοχή του Θριάμβου και επιχείρησε να πλασάρει από κάπως πλάγια θέση τον αντίπαλο τερματοφύλακα, αλλά αυτός έδιωξε σε κόρνερ.

 

Η σύνθεση του ΑΟΝΦ Άτταλος: Παπαδόπουλος, Λεβέντης, Χρυσανθακόπουλος (75΄Κιάρρι), Ξύγκος, Κουβέλης, Ράγιας, Σταθόπουλος, Χαλιλάι, Φέκας (81΄Γκιβίσης), Τζέλης (54΄Αγγελόπουλος), Κουβέλης

You have no rights to post comments