ΕΦΗΒΟΙ - 9η Αγωνιστική 12/11/2011

 

ΑΕΤΟΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ - ΑΟΝΦ ΑΤΤΑΛΟΣ  1-1

 

Ο "νόμος" του ποδοσφαίρου

 

s3000348Ο "νόμος" του ποδοσφαίρου, που λέει ότι η μπάλα τιμωρεί αυτόν που χάνει τις ευκαιρίες, εφαρμόστηκε χθες στον αγώνα της ομάδας μας με τον Αετό Καλλιθέας. Ο Άτταλος

ήταν αυτός που είχε προηγηθεί στο σκορ, ο Άτταλος ήταν αυτός που είχε δημιουργήσει ευκαιρίες να διπλασιάσει τα τέρματά του, ο Άτταλος ήταν αυτός που δέχτηκε το γκολ της ισοφάρισης στο τελευταίο λεπτό του αγώνα.

Σε ένα μέτριο ματς και με τον Νίκο Ντάρλα στη σύνθεσή της, έπειτα από δύο μήνες απουσίας, λόγω του τραυματισμού του στο γόνατο, η ομάδα της Νέας Φιλαδέλφειας ήταν καλύτερη και πιο δημιουργική από την ομάδα της Πεύκης. Μια στιγμιαία αδράνεια του Νταβούλ δεν της επέτρεψε να φύγει με τους τρεις βαθμούς από το γήπεδο της Πεύκης.

Η επανεμφάνιση του Νίκου Ντάρλα ήταν κάτι παραπάνω από ενθαρρυντική. Έδειξε να έχει επηρεαστεί ελάχιστα από τον τραυματισμό του και με την παρουσία του προσέδωσε ποιότητα στη μεσαία γραμή του Αττάλου.

 

Οι καλύτερες φάσεις:

8΄ Ο Ντάρλας αποφεύγει ωραία έναν αντίπαλο, μπαίνει στην περιοχή και πλασάρει, η μπάλα αποκρούεται από τον Αγαπητό και ο Μουρελάτος, που γίνεται κάτοχός της, σουτάρει άουτ.

14΄(ΓΚΟΛ) 0-1 : Ο Κορνελάτος, στον άξονα και τρία μέτρα έξω από την περιοχή, αποφεύγει δύο αντιπάλους και πασάρει λίγο δεξιά στο Λαζαρίδη. Αυτός ντριμπλάρει έναν αντίπαλο και πιάνει ένα εξαιρετικό σουτ (εξωτερικό φάλτσο), που αποκρούεται απ' τον Αγαπητό. Ο Ντάρλας παίρνει την επαναφορά και στέλνει την μπάλα στα δίχτυα.

25΄ Από πάσα του Νικολετάκη, ο Δημητριάδης, από ευνοϊκή θέση, σουτάρει ψηλά άουτ.s3000354

70΄ Ο Κορνελάτος διεκδικεί την μπάλα στην αντίπαλη περιοχή και ένας αντίπαλος, υπό την πίεσή του, αποκρούει άσχημα. Η μπάλα φτάνει στον αμαρκάριστο Ντάρλα που, τρία μέτρα απ' την εστία, πλασάρει και ο Αγαπητός κάνει την απόκρουση του αγώνα και σώζει την εστία του από βέβαιη παραβίαση.

80 (ΓΚΟΛ) 1-1 : Ο Κέκος εκτελεί δυνατό φάουλ, ο Νταβούλ κάνει κακό υπολογισμό, και η μπάλα καταλήγει στα δίχτυα του Αττάλου.

 

Οι συνθέσεις :

ΑΕΤΟΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ : Αγαπητός, Νικολετάκης, Μπρίνος, Μάχας (41΄Φοινίτσης), Ιωαννίδης, Ωραιόπουλος (70΄Χασάνης), Μαργέτας, Δημητριάδης, Κέκος, Μουσουράκης (52΄Παυλάκης), Καζαντζίδης (41΄Ζούγρας)

ΑΟΝΦ ΑΤΤΑΛΟΣ : Νταβούλ, Λαζαρίδης, Μουρελάτος, Μυλωνάς (56΄λόγω τραυματισμού Μουρτζούκος), Τσέλιος, Λέντιο, Βάσος, Δέκος, Κορνελάτος, Ντάρλας, Σταυρινουδάκης