ΠΑΜΠΑΙΔΕΣ - ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ (12/11/2011)

 

ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ - ΑΟΝΦ ΑΤΤΑΛΟΣ  1-2


Ομάδα ...παντός καιρού

 

4. - 5-11-11Αποδίδοντας καλό ποδόσφαιρο ο Άτταλος νίκησε, το απόγευμα του Σαββάτου, τον Απόλλωνα

αλλά και το τσουχτερό κρύο και οδηγεί την κούρσα του πρωταθλήματος Παμπαίδων της ΕΠΣΑ.

Η επικράτηση της ομάδας μας ήταν δίκαιη, επί ενός σκληροτράχηλου και καλοστημένου αντιπάλου, και πιστοποίησε για μια ακόμα φορά τις μεγάλες δυνατότητές της.

Το πρώτο ημίχρονο κύλησε με μια ελαφριά υπεροχή του Αττάλου και έδωσε στις δύο ομάδες ό,τι περίπου τους αναλογούσε, από ένα γκολ. Στην επανάληψη, όμως, η ομάδα του Γρ. Ροπόκη κυριάρχησε ολοκληρωτικά και ο δείκτης του σκορ θα μπορούσε να είναι ακόμα μεγαλύτερος.

 

Το φιλμ του αγώνα

3΄ Έπειτα από ωραίο συνδυασμό των παικτών του Αττάλου, ο τελευταίος παραλήπτης της μπάλας Απειρανθίτης σουτάρει ελάχιστα άουτ.

7΄ (ΓΚΟΛ)  1-0 : Εκτελείται κόρνερ για τον Απόλλωνα, η άμυνα του Αττάλου αδρανεί, και μετά από αναμπουμπούλα στη μικρή περιοχή, η μπάλα παίρνει ύψος, αναπηδά στο οριζόντιο δοκάρι και, αφού διαγράφει μια περίεργη τροχιά, καταλήγει στα δίχτυα του Παρασκευόπουλου.

26΄ (ΓΚΟΛ)  1-1 : Μετά από εξαιρετικό συνδυασμό Απειρανθίτη - Κλάιντι, ο τελευταίος αποφεύγει δύο αντιπάλους, μπαίνει στην περιοχή και βγάζει παράλληλη συρτή σέντρα. Η μπάλα φτάνει στον Κοκορέτση και αυτός τη δίνει με τη μία στο Γ. Παπαϊωάννου, ο οποίος με κοντινό πλασέ την στέλνει στα δίχτυα.

27΄ Από σέντρα του Κλάιντι, ο Παπαϊωάννου από καλή θέση αστοχεί.

35΄ (ΓΚΟΛ)  1-2 : Μετά από εξαιρετική εκτέλεση φάουλ του Απειρανθίτη, ο Καβαλάρης από κοντά στέλνει την μπάλα στα δίχτυα.

45΄ Σουτ του Καβαλάρη από καλή θέση περνάει αόυτ.

50΄ Ωραίος συνδυασμός των παικτών του Αττάλου και ο Τσεκούρας, που δέχεται τελευταίος την μπάλα, περνάει όποιον αντίπαλο βρίσκει μπροστά του, μπαίνει στην περιοχή, πλασάρει στην αριστερή γωνία της εστίας του Απόλλωνα και ο τερματοφύλακας κάνει την απόκρουση του αγώνα διώχνοντας σε κόρνερ.

 

Η σύνθεση του ΑΟΝΦ 'Ατταλος : Παρασκευόπουλος, Ψαλτάκης (38΄Αρβανιτάς), Αγγελής, Παπαϊωάννου Δ., Κορλιές, Δούκας, Καβαλάρης, Απειρανθίτης, Κλάιντι, Κοκορέτσης, Παπαϊωάννου Γ. (31΄Τσεκούρας)

You have no rights to post comments