ΠΑΙΔΕΣ – Αγωνιστική επικαιρότητα 12&13 Νοεμβρίου

ΠΑΙΔΕΣ – 5η Αγωνιστική ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΕΠΣΑ

ΛΥΚΟΒΡΥΣΗ – ΑΤΤΑΛΟΣ 3-2

Οι Παίδες του Άτταλου έχασαν από την παθιασμένη Λυκόβρυση, που παρότι βρέθηκε πίσω δυο φορές στο σκορ, κατάφερε όχι μόνο να ισοφαρίσει δυο φορές, αλλά να κάνει και την ολική ανατροπή κερδίζοντας τελικά το ματς.

Ο Άτταλος προηγήθηκε με πλασέ του Κασούνη στο 9' του πρώτου μέρους, για να ισοφαριστεί μετά από 7 λεπτά από στημένη φάση (κόρνερ) και ολιγωρία της άμυνας. Στη συνέχεια ο Άτταλος συνέχισε την προσπάθεια η οποία απέδωσε καρπούς στο 26, που ο Νταβούλ με διαγώνιο πλασέ μετά από ομαδική προσπάθεια των μεσοεπιθετικών ξανάβαλε μπροστά την ομάδα του κάνοντας το 2-1. Η χαρά όμως δεν κράτησε πολύ, καθώς στο 31, με φάση καρμπόν όπως και στο πρώτο γκολ που δέχθηκε, ο Άτταλος ισοφαρίστηκε και πάλι και οι δυο ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια με ισοπαλία 2-2, με καλό ποδόσφαιρο πάντως από τον Άτταλο στα τελευταία δέκα λεπτά.

Στο δεύτερο μέρος ο Άτταλος δεν μπήκε ποτέ στο ματς. Η Λυκόβρυση πίεσε επί δεκατέσσερα λεπτά, για να καταφέρει στο 14 να μπει μπροστά στο σκορ με 3-2, σκορ που παρέμεινε μέχρι το τέλος.

Χωρίς συγκέντρωση και πάθος στο δεύτερο ημίχρονο, ο Άτταλος δεν έπεισε ότι άξιζε να πάρει κάτι καλό από την παθιασμένη Λυκόβρυση.

Στον αγώνα αγωνίστηκαν οι: Ανδρεαδάκης, Βασιλόγιαννης, Λαιμός (Β28 Γκλιόγκος), Βαμβακίδης (Νταβιτασβίλι Β21), Σύρμας (Β28 Γαβαλάς), Ανδριόπουλος, Κασούνης, Κουγιουμιτζάκης (Β28 Πανούλης), Νταλάκος, Νικηταράς και Νταβούλ.

Δύο νίκες, δύο ήττες και μια ισοπαλία και γκολ 10-8 για τον Άτταλο.

ΠΑΙΔΕΣ – 5η Αγωνιστική SOCCER LINK

ΑΤΤΑΛΟΣ – ΛΕΟΝΤΕΙΟΣ 10-6

Νίκη υπό βροχή, κρύο και άνεμο, αλλά με χορταστικό σκορ που αποζημίωσε τους θεατές για τον Άτταλο την Κυριακή 13/11 στο προπονητήριο του Αττάλου.

Ο Άτταλος προηγήθηκε με 3-0 με δύο γκολ του Νταβιτασβίλι και ένα του Πανούλη στο 1, στο 4 και στο 16 του πρώτους μέρους. Στη συνέχεια οι παίχτες μας χαλάρωσαν και δέχθηκαν δύο γκολ στο 25 και στο 30, για να κλείσει το ημίχρονο με 3-2.

Στο δεύτερο μέρος, βροχή από τον ουρανό και βροχή γκολ στο γήπεδο. Ο Κότσιρας με πλασέ έκανε το 4-2 στο 5, και στο 11 απάντησε η Λεόντειος με το 4-3. Νέο γκολ από τον Κότσιρα στο12, 5-3 το σκορ, και άμεση απάντηση σε 5-4 από τη Λεόντειο στο 16. Στη συνέχεια, και με εκτέλεση τριών κόρνερ από αριστερά με τον Ιορδάνου, ο Άτταλος έβαλε τρία γκολ καρμπόν στο 15, στο 20 και στο 21, έχοντας δεχτεί ενδιάμεσα ένα γκολ στο 19. Σκορ 8-5. Ο Κότσιρας στο 23 έκανε το 9-5, η Λεόντειος μείωσε σε 9-6 στο 25 και ο Κότσιρας έκλεισε το σκορ στο 31 σε 10-6.

Αγωνίστηκαν οι: Καλογερόπουλος, Μαυρονικόλας, Ιορδάνου, Γαβαλάς, Μουστάκας, Πανούλης, Νταβιτασβίλ, Αραβανής, Κότσιρας, Καλλιώρας και Τερλιγκάκης, ενώ στην αποστολή βρισκόταν και ο Ανδρεαδάκης.

Δύο νίκη, δύο ήττες και μια ισοπαλία λοιπόν στο SOCCER LINK, και τα γκολ 15-13 μέχρι στιγμής για τον Άτταλο.