ΠΑΙΔΕΣ – Αγωνιστική επικαιρότητα 19 Νοεμβρίου

ΠΑΙΔΕΣ – 6η Αγωνιστική ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΕΠΣΑ

ΑΤΤΑΛΟΣ – ΧΑΛΑΝΔΡΙ 8-0

Εύκολη νίκη με ευρύ σκορ για τον Άτταλο το απόγευμα του Σαββάτου 19 Νοεμβρίου, στο γήπεδο του Αχιλλέα Κάτω Αχαρνών.

Ο Άτταλος μονοπώλησε το ματς από το πρώτο λεπτό (τελικές 12-0 στο ημίχρονο, 24-0 τελικά), και η μόνη δυσκολία που αντιμετώπισε ήταν να παίξει με αρκετή σοβαρότητα το ματς ώστε να διατηρήσει τη φόρμα του.

Το σκορ άνοιξε στο 7 ο Κασούνης με διαγώνιο πλασέ, για να συμπληρώσει ο Νταλάκος με παρόμοιο τρόπο το 2-0 στο 15. Στο 20 ο Κουγιουμιτζάκης με εξωτερικό πλασέ έκανε το 3-0, και το ημίχρονο έκλεισε με 4-0, με πλασέ σε τετ α τετ του Νταβιτασβίλι.

Στο δεύτερο μέρος, ο Κασούνης με κεφαλιά από κόρνερ έκανε το 5-0, στο 7ο λεπτό, όπως και στο πρώτο μέρος. Στη συνέχεια, ο Κότσιρας σκοράρει «εξ αδιαιρέτου» με το Νικηταρά να σπρώχνει τη μπάλα μέσα πάνω στη γραμμή στο 12ο λεπτό, ενώ ο Νταβιτασβίλι διπλασίασε τα προσωπικά του τέρματα στο 19 με πλασέ για το 7-0. Το σκορ έκλεισε ο Κότσιρας στο σκορ με πλασέ στη μικρή περιοχή, με γκολ από συνδυασμό βγαλμένο απευθείας από τις προπονήσεις του Σταμάτη. Τελικό σκορ 8-0 και ήσυχο απόγευμα για τον Άτταλο.

Στον αγώνα αγωνίστηκαν οι: Ανδρεαδάκης (Β8 Καλογερόπουλος), Βασιλόγιαννης (Β2 Μαυρονικόλας), Λαιμός (Β2 Ιορδάνου), Μπαρίκος, Σύρμας, Ανδριόπουλος (Β2 Πανούλης), Κασούνης, Κουγιουμιτζάκης, Νταλάκος (Β2 Κότσιρας), Νικηταράς, Νταβιτασβίλι.

Τρεις νίκες, δύο ήττες και μια ισοπαλία και γκολ 18-8 για τον Άτταλο.