ΠΡΟΤΖΟΥΝΙΟΡ - Τουρνουά ΕΛΠΙΔΑ

 

Μπράβο παιδιά!

 

projunior1Πολύ καλή προσπάθεια κατέβαλαν τα παιδιά του τμήματος Προτζούνιορ στον αγώνα που έδωσαν, την Κυριακή το πρωί, στο Ίλιον, με αντίπαλο τον Ολυμπιακό Λιοσίων. Γι' αυτό και τους αξίζει ένα μεγάλο 'Μπράβο". Τα παιδιά προσπάθησαν να αποδώσουν όσο καλύτερα μπορούσαν απέναντι σε μεγαλύτερα και πιο έτοιμα, στο αγωνιστικό μέρος, παιδιά. Δημιούργησαν ευκαιρίες, έφτασαν πολύ κοντά στο γκολ, αλλά από καθαρή ατυχία δεν μπόρεσαν να το πετύχουν.

prejun 1prejun 2Οι μικροί ποδοσφαιριστές μας είχαν σε όλη τη διάρκεια του αγώνα την αμέριστη υποστήριξη των γονέων τους, οι οποίοι τους εμψύχωναν και τους παρότρυναν να δώσουν τον καλύτερο τους εαυτό. Γιατί, αλήθεια είναι, ότι σε αυτή την ηλικιακή κατηγορία μεγαλύτερη σημασία έχουν η συμμετοχή, η προσπάθεια και η συνεχής βελτίωση του κάθε παιδιού και όχι αυτή καθαυτή η νίκη.

Τα παιδιά έχουν ακόμα πολλά να μάθουν όλον τον καιρό που θα προπονούνται αλλά και πολλά να βελτιώσουν απ' αυτά που ήδη γνωρίζουν. Αν προσπαθούν σε κάθε προπόνηση, ακούνε προσεκτικά τον προπονητή τους, σέβονται όλους τους συμπαίκτες τους και έχουν υπομονή, σίγουρα θα φτάσουν να γίνουν καλοί φίλοι, να δημιουργήσουν μια καλή ομάδα και να χειροκροτούνται κάθε φορά που θα αγωνίζονται.

Η σύνθεση του ΑΟΝΦ Άτταλος στον αγώνα εναντίον του Ολυμπιακού Λιοσίων ήταν η εξής: Ζαμπετάκης, Παπαποστόλου, Σοκόλι, Αυλωνίτης, Στεφάνου Δ., Τσακναρίδης, Τσιώλης, Κουτουλάκος, Στεφάνου Γ., Νικολάκης, Μανωλάκας Α., Μανωλάκας Θ., Γρατσίας, Ζωντός

prejun3

prejun5