ΠΑΜΠΑΙΔΕΣ - Αγωνιστική επικαιρότητα


ΑΟΝΦ ΑΤΤΑΛΟΣ - ΠΑΝΕΡΥΘΡΑΪΚΟΣ  5-0  (Πρωτάθλημα ΕΠΣΑ)

 

Πεντάστερος

 

4. - 5-11-11Ήταν ένα ντέρμπι μόνο στα χαρτιά. Ο Άτταλος έχοντας σε μεγάλη μέρα όλους ανεξαιρέτως τους παίκτες του και αποδίδοντας εξαιρετικό ποδόσφαιρο, επικράτησε κατά κράτος

της ομάδας της Νέας Ερυθραίας και η νίκη με 5-0 ήταν απόλυτα δίκαιη. Άλλωστε το σκορ μιλάει από μόνο του...

 

Το φιλμ του αγώνα:

7΄ Ο Κλάιντι αποφεύγει δύο αντιπάλους του, μπαίνει στην περιοχή και απέναντι στον αντίπαλο γκολκίπερ καθυστερεί να σουτάρει και χάνει την ευκαιρία.

13΄ Σουτ του Κλάιντι από καλή θέση φεύγει άουτ.

18΄Ο Τσεκούρας, από σέντρα του Απειρανθίτη, γίνεται κάτοχος της μπάλας και σουτάρει άουτ από καλή θέση.

25΄(ΓΚΟΛ) 1-0 : Ο Γ. Παπαϊωάννου μέσα στην περιοχή αποφεύγει όλη(!) την άμυνα του Πανερυθραϊκού και με υποδειγματικό πλασέ ανοίγει το σκορ.

28΄(ΓΚΟΛ) 2-0 : Ο Κλάιντι βγάσει εκλπληκτική κάθετη πάσα στο Γ. Παπαϊωάννου και αυτός με νέο εξαιρετικό πλασέ στέλνει την μπάλα στα δίχτυα.

32΄(ΓΚΟΛ) 3-0 : Ο Καβαλάρης με κεφαλιά, ύστερα από καλοχτυπημένο κόρνερ, τριπλασιάζει τα τέρματα της ομάδας μας.

49΄ Ο Κουλούρης αποκρούει εκπληκτικά σουτ αντιπάλου από κοντά και δεν επιτρέπει την παραβίαση της εστίας του Αττάλου.

50΄(ΓΚΟΛ) 4-0 : Αρβανιτάς-Απειρανθίτης-Κλάιντι συνδυάζονται άψογα. Ο τελευταίος αποφεύγει έναν αντίπαλο και πασάρει στον Κουλλόλλι, ο οποίος με κοντινό πλασέ στέλνει την μπάλα στα δίχτυα.

56΄(ΓΚΟΛ) 5-0 : Ο Κλάιντι βγάζει ασίστ στο Γ. Παπαϊωάννου και αυτός με σουτ-κεραυνό κάνει τρία τα προσωπικά του γκολ και σφραγίζει τη νίκη του Αττάλου.

 

Η σύνθεση του ΑΟΝΦ Άτταλος : Κουλούρης, Ψαλτάκης (31΄Αρβανιτάς), Αγγελής (31΄Καβαλάρης), Κορλιές, Παπαϊωάννου Δ., Δούκας, Κλάιντι, Κοκορέτσης (45΄Καντένα), Τσεκούρας (31΄Κουλλόλλι), Απειρανθίτης, Παπαϊωάννου Γ.

 

 

ΕΥ ΑΓΩΝΙΖΕΣΘΑΙ - ΑΟΝΦ ΑΤΤΑΛΟΣ  1-2  (Τουρνουά Soccerlink)

 

Αποδίδοντας καλό ποδόσφαιρο, ο Άτταλος κατέβαλε την αντίσταση του Ευ Αγωνίζεσθαι και πήρε τη νίκη με 2-1. Οι παίκτες του Αττάλου δημιούργησαν πολλές ευκαιρίες να πετύχουν περισσότερα τέρματα και το τελικό αποτέλεσμα αδικεί σίγουρα την προσπάθειά τους. Μπήκαν δυνατά στον αγώνα και διατήρησαν έναν πολύ καλό ρυθμό στο παιχνίδι, με σοβαρότητα και ομαδικότητα.

Η ομάδα μας πήρε τη νίκη χάρη σε δύο γκολ, στο πρώτο ημίχρονο, των Τσεκούρα (από πλάγια θέση, μετά από "ένα-δύο" που παίχτηκε σε εκτέλεση κόρνερ) και Καντένα (ωραίο σουτ, μετά από πάσα του Τσεκούρα).

Ήταν ένας ωραίος αγώνας που διεξήχθη μέσα σε αθλητικά πλαίσια και σε πολύ καλό κλίμα.

 

Η σύνθεση του ΑΟΝΦ Άτταλος : Κουλούρης, Φούκας, Δεμεσλής, Αγγελής, Ψαλτάκης, Αρβανιτάς, Ευσταθίου, Μετχότζα, Φούκης, Έξαρχος, Αντωνοπούλου, Δούκας, Λαμπρόπουλος, Κλάιντι, Παπαγεωργίου, Χαραλαμπίδης, Καντένα, Τσεκούρας, Κουλλόλλι

You have no rights to post comments