ΕΦΗΒΟΙ - Ισοφάρισαν στο τέλος μετά από πολύ καλή απόδοση

ΗΡΑΚΛΗΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ - ΑΟΝΦ ΑΤΤΑΛΟΣ  2-2

efhb12-13fashΑν κάποιος δεν ήταν στον αγώνα του Περιστερίου και άκουγε μόνο την εξέλιξη του σκορ, θα έλεγε ότι ο Άτταλος είχε την τύχη με το μέρος του, αφού έφτασε στην ισοφάριση ένα λεπτό πριν το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή. Και όμως,

το τελικό σκορ αδικεί την ομάδα μας που ήταν πολύ καλύτερη της αντιπάλου της σε όλη τη διάρκεια του αγώνα, αλλά δεν κατάφερε να αξιοποιήσει τις πολλές ευκαιρίες που δημιούργησε. Αντίθετα, πρόσφερε δύο γκολ-δώρα στο πρώτο μέρος και βρέθηκε απ' το πουθενά να χάνει με 2-0.

Η ομάδα του Δήμου Σταμάτη είχε συντριπτική κατοχή της μπάλας, έβγαλε πολλές και ωραίες φάσεις και ικανοποίησε με την απόδοσή της. Έτσι κατάφερε να ανταποδώσει τα δύο γκολ που είχε δεχτεί στο πρώτο μέρος και να φτάσει στην ισοφάριση με τους Χαραλαμπίδη (με κοντινό σουτ μετά από εκτέλεση κόρνερ) και Κασούνη (με δυνατό σουτ εκτός περιοχής).

Μελανό σημείο του αγώνα η αποχώρηση, λόγω τραυματισμού στον ώμο, του Παναγιώτη Νταλάκου δέκα λεπτά πριν τη λήξη.

 

Η σύνθεση του Αττάλου : Μάρκου, Βασιλόγιαννης, Ιορδάνου, Καπετάνης, Κασούνης, Ανδριόπουλος, Πανούλης (46΄ Χαραλαμπίδης), Νικηταράς, Κότσιρας (60΄ Μαυρονικόλας), Σπανός, Νταλάκος (70΄ Νταβιτασβίλι)

You have no rights to post comments