ΕΦΗΒΟΙ - Ευρεία νίκη με καλή εμφάνιση

efhboi 2013-14Επιβλητική νίκη, εκτός έδρας, με 4-1 απέναντι στον Ολυμπιακό Λιοσίων πέτυχε ο Άτταλος, το Σάββατο το πρωί και στα πλαίσια της 24ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος της ΕΠΣΑ.

Η ομάδα ήταν πολύ καλή και δίκαια έφτασε σε αυτό το σκορ,

αφού όλα τα παιδιά που αγωνίστηκαν είχαν διάθεση, σοβαρότητα και αγωνιστική πειθαρχία, στοιχεία που τους επέτρεψαν να ξεδιπλώσουν πτυχές του ταλέντου τους και να κυριαρχήσουν στον αγωνιστικό χώρο.

Πρωταγωνιστής του αγώνα ήταν ο Κότσιρας, που πέτυχε χατ- τρικ

α) με κεφαλιά έπειτα από εκτέλεση κόρνερ (1-1),

β) με κοντινό πλασέ μετά από εξαιρετική ομαδική προσπάθεια όπου χάθηκε η μπάλα από συνδυασμό των Ανδριόπουλου, Βασιλόγιαννη πριν του φτάσει συστημένη (2-1) και

γ) με ασύλληπτο σουτ, μετά από ατομική προσπάθεια (3-1).

Το καρέ των τερμάτων συμπλήρωσε με εκτέλεση πέναλτι ο Μουρτζούκος (το κέρδισε ο εξαιρετικός σήμερα Βασιλόγιαννης, ο οποίος αφού «χόρεψε» τον αντίπαλό του στη φάση, μπήκε στην περιοχή όπου ανατράπηκε).

 

Για τον Άτταλο αγωνίστηκαν οι :

Μάρκου : Δεν απειλήθηκε ιδιαίτερα, είχε κακή αντίδραση στη φάση που δέχθηκε το γκολ.

Βασιλόγιαννης : Εξαιρετικός, είχε κάνει «κτήμα» του τη δεξιά πλευρά του γηπέδου. Δημιούργησε πολλά ρήγματα στην αντίπαλη άμυνα.

Ιορδάνου : Κράτησε υποδειγματικά τη θέση του και όποτε βρήκε ευκαιρία βοήθησε και επιθετικά.

Καπετάνης : Άψογος. Με γρήγορες επεμβάσεις και σωστές τοποθετήσεις σταματούσε όποια επικίνδυνη κατάσταση πήγαινε να δημιουργηθεί.

Κασούνης : Αλάνθαστος και με καίριες επεμβάσεις έκλεισε κάθε διάδρομο προς την εστία μας, ενώ προωθούσε ιδανικά την μπάλα στο κέντρο. Εξαιρετικός και στον «αέρα». Είχε άψογη συνεργασία με τον Καπετάνη και έκαναν τους επιθετικούς του Ολυμπιακού να περάσουν σχεδόν απαρατήρητοι.

Ανδριόπουλος : Το «μυαλό» της ομάδας. Έκοβε, μοίραζε, κρατούσε μπάλα όταν έπρεπε, την προωθούσε υποδειγματικά στην επίθεση.

Σπανός : «Μηχανάκι», έτρεξε σε όλο το γήπεδο, σημαντική η προσφορά του και αμυντικά και επιθετικά.

Νικηταράς :Με το γνωστό του πάθος, έδωσε πολλές μάχες και έτρεξε πολύ. Αρνητικό στοιχείο μόνο κάποιες λανθασμένες μεταβιβάσεις.

Κουγιουμιτζάκης :Είχε διάθεση και αγωνιστικότητα, δεν του βγήκαν όμως κάποιες προσπάθειες που έχουμε δει σε προηγούμενα ματς.

Μουρτζούκος : Είχε το γνωστό πάθος που τον διακρίνει, προσπάθησε και έδωσε μάχες, δημιούργησε πονοκέφαλο στην αντίπαλη άμυνα.

Κότσιρας : Εξαιρετικός σκόρερ, «χτύπησε» τρεις φορές με διαφορετικούς τρόπους, γεγονός που μαρτυρά την ποιότητά του και την ικανότητά του.

Νταβούλ : Απλός και ομαδικός, απειλή για την αντίπαλη άμυνα για όσο αγωνίστηκε.

Νταβιντασβίλι : Στο διάστημα που αγωνίστηκε είχε καλές στιγμές.

Γκλιόγκος : Έπαιξε λίγο, έδειξε όμως διάθεση και αγωνιστικότητα.

Νάκος : Στο μικρό διάστημα που έπαιξε ήταν σοβαρός και πειθαρχημένος.

You have no rights to post comments