Ξεκίνησε τη Δευτέρα η προετοιμασία της ομάδας

1Τη Δευτέρα 18/8 έγινε η πρώτη προπόνηση του Αττάλου για τη σεζόν 2014-2015. Στις δύο προπονήσεις, Δευτέρας και Τρίτης, ο Δημοσθένης Σταμάτης

εμφανώς ικανοποιημένος είδε τη συντριπτική πλειοψηφία των ποδοσφαιριστών να είναι στη διάθεση του.

Κανονικά το παρών έδωσαν οι Σταμάτης, Ζήκας, Κατηφόρης, Περράκης, Χρυσανθακόπουλος, Μιχαηλίδης, Νίκας, Γιαννίκης (επανήλθε σιδερένιος μετά τον τραυματισμό του), Κορνελάτος, Τζέλης, Ντάρλας, Δέκος, Μυλωνάς, Θεμέλης, Τζαμάνος καθώς και οι νεοαποκτηθέντες Καββαδάς (επέστρεψε στην ομάδα που ξεκίνησε), Καρασαρίνης, Δαβουρλής, Καραγιώργος, Μαυρομμάτης. Απουσίαζαν για διάφορους λόγους οι Μητρόπουλος, Γκιβίσης, Χαντζάρας, Σταυρινουδάκης, Μουρελάτος και ο νεοαποκτηθείς Λώλος.

Παρών ήταν και ο γυμναστής της ομάδας Τάσος Μπαμπανιώτης.

Η προπόνηση της Δευτέρας ξεκίνησε με το καθιερωμένο ζέσταμα, ενώ στη συνέχεια οι παίκτες, χωρισμένοι σε γκρουπ, έκαναν μία σειρά από ασκήσεις τακτικής.6

Την Τρίτη, όμως, το τεχνικό δίδυμο έδειξε στους παίκτες ότι τους περιμένει σκληρή δουλειά. Οι τελευταίοι, δε, με τη διάθεση και τη σοβαρότητα τους δείχνουν αποφασισμένοι να έχουν μια εξαιρετική χρονιά, κάτι που γεμίζει αισιοδοξία τους ανθρώπους του συλλόγου. Η δυνατή προπόνηση ολοκληρώθηκε μετά από περίπου δυο ώρες με τους τερματοφύλακες να ακολουθούν το δικό τους πρόγραμμα.

Παρών και ο φροντιστής της ομάδας Θωμάς Κέσκος να προσφέρει στα παιδιά ό,τι χρειαστεί.

Στο προπονητικό κέντρο βρέθηκαν το διήμερο και μέλη της διοίκησης. Ο γενικός αρχηγός Γιάννης Τζέλης (ο οποίος ευχήθηκε καλή χρονιά και ζήτησε απ' όλους σοβαρότητα και δουλειά), οι αντιπρόεδροι Σ. Τζέλης, Στ. Σκαρπαθιώτης, Γ. Γεωργακόπουλος και οι έφοροι υποδομών Α. Δανάι, Γ. Νικολάκης, Μ. Βλαστός. Ο πρόεδρος Γ. Ντικιάδης απουσιάζει εκτός Αθηνών και με την επιστροφή του, το προσεχές διάστημα, θα βρεθεί και αυτός κοντά στην ομάδα.

7

4

3

5









2

8

You have no rights to post comments