Αγωνιστική Δράση Σαββατοκύριακο 20-21 Σεπ 2014

Φιλική Πεντάρα

Με πέντε γκολ (5-2) φιλοδώρησε ο Άτταλος την ομάδα των Πατησίων σε φιλικό παιχνίδι που έγινε το απόγευμα του Σαββάτου στο γήπεδο Κάτω Αχαρνών. Η ομάδα έπιασε κατά διαστήματα

καλή απόδοση ενώ ο προπονητής Δήμος Σταμάτης είχε την ευκαιρία να χρησιμοποιήσει όλους τους παίκτες που είχε στη διάθεση του και να βγάλει χρήσιμα συμπεράσματα για την αγωνιστική τους κατάσταση. 


Έφηβοι Πρωτάθλημα ΕΠΣΑ: Άξιζαν κάτι καλύτερο 

Την ήττα με 2-1  γνώρισε η ομάδα Νέων του Αττάλου στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος, από τη Γλυφάδα. Η ομάδα μας παρουσίασε πολύ καλό πρόσωπο στο πρώτο ημίχρονο όπου είχε και το προβάδισμα στο σκορ με γκολ του Νταβούλ από το 32΄. Στην επανάληψη οι φιλοξενούμενοι ήταν καλύτεροι και κατάφεραν να γυρίσουν το ματς με 2 τέρματα στο 59΄και στο 68΄. Στο τελευταίο τέταρτο το ματς απέκτησε άγρια ομορφιά με τις ευκαιρίες να διαδέχονται η μία την άλλη μπροστά στις δύο εστίες, χωρίς όμως το σκορ να αλλάζει. 

Οι Νέοι του Αττάλου άφησαν πολύ καλές εντυπώσεις και έδειξαν ότι έχουν μέλλον και ικανότητες όχι μόνο να σταθούν αλλά ακόμα και να διακριθούν στο υψηλών απαιτήσεων πρωτάθλημα των ΠΑΕ που συμμετέχουν φέτος.

Η σύνθεση του ΑΟΝΦ Άτταλος : Κουλούρης, Βασιλόγιαννης, Ιορδάνου, Βαμβακίδης, Κορλιές, Ανδριόπουλος, Σπανός, Καπετάνης, Νικηταράς, Νταβούλ, Νταλάκος (αρχική ενδεκάδα), Μούτσα, Κασούνης, Πανούλης, Παπαϊωάννου Δ., Παπαϊωάννου Γ.


Παίδες - Παμπαίδες

Σε φιλικά παιχνίδια του Σαββατοκύριακου η ομάδα Παίδων νίκησε με 4-1 τον ΑΟ Περιστερίου εκτός έδρας, ενώ τα δύο τμήματα Παμπαίδων ηττήθηκαν με 3-0 και 2-0 από την Κηφισιά.


Ακαδημία

Σε φικούς αγώνες των δύο τμημάτων Τζούνιορ με τα αντίστοιχα του Ερμή Ηρακλείου, το "νέο αίμα" του Αττάλου επικράτησε και στα δύο ματς με σκορ 5-0 και 5-2 αφήνοντας πολλές υποσχέσεις για το μέλλον!!!

You have no rights to post comments