ΝΕΑ ΝΙΚΗ ΣΤΟΝ ΑΛΙΜΟ - ΝΙΚΕΣ ΓΙΑ ΠΑΙΔΕΣ, ΠΑΜΠΑΙΔΕΣ - ΙΣΟΠΑΛΙΑ ΓΙΑ ΝΕΟΥΣ

ΝΙΚΗ ΑΛΙΜΟΥ – ΑΟΝΦ ΑΤΤΑΛΟΣ 1-2

okt 14 aonf aris vironaΤα εύκολα …δύσκολα

Με 2-1 επικράτησε ο Άτταλος της Νίκης Αλίμου, την Κυριακή το μεσημέρι στο γήπεδο Καλαμακίου, σε αγώνα για την 4η αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Η ομάδα μας μπήκε δυνατά στον αγώνα

και είχε καταφέρει στο 20λεπτο να προηγείται 2-0, χάρη στα γκολ των Δαβουρλή (16΄ – εκτέλεση πέναλτι που κέρδισε ο Χαλιλάι) και Τζέλη (20΄– άπιαστη κεφαλιά μετά από αριστοτεχνική εκτέλεση φάουλ του Λώλου). Το υπόλοιπο του α΄ μέρους κύλησε με τον Άτταλο να ελέγχει τον ρυθμό του ματς, χωρίς να δέχεται την παραμικρή απειλή από τους γηπεδούχους.

Με την έναρξη της επανάληψης (49΄) και σε μια φάση που δεν «μύριζε» γκολ, η Νίκη κατάφερε να μειώσει σε 2-1 με τον Κατσιπόδα, δίνοντας νέο ενδιαφέρον στον αγώνα.

Το γκολ αυτό έδωσε ψυχολογική ώθηση στους γηπεδούχους, οι οποίοι προσπάθησαν να πιέσουν για την ισοφάριση. Ο Άτταλος όμως με πολύ καλή τακτική δεν τους έδωσε το δικαίωμα να τον απειλήσουν. Μάλιστα, σε τέσσερις τουλάχιστον περιπτώσεις, με τους Τζέλη (55΄), Καρασαρίνη (65΄ -με εκπληκτική ατομική ενέργεια- και 67΄), Χαλιλάι (83΄), η ομάδα του Δήμου Σταμάτη θα μπορούσε να πετύχει και τρίτο γκολ και να τελειώσει το ματς.

Στα θετικά του ματς, πέρα από τους τρεις πόντους, είναι η αποτελεσματικότητα που είχε η ομάδα στο πρώτο 20λεπτο αλλά και ο χαρακτήρας που έδειξε (σοβαρότητα, αποφασιστικότητα, ψυχραιμία), αφού δέχτηκε το γκολ.

Η σύνθεση του Αττάλου : Κατηφόρης, Μαυρομάτης, Θεμέλης (48΄ Περράκης), Μητρόπουλος, Λώλος, Σταμάτης, Δαβουρλής, Τζέλης, Χαλιλάι, Κορνελάτος (86΄ Δέκος), Καρασαρίνης (90΄ Τζαμάνος)

 


ΝΕΟΙ (6η Αγωνιστική πρωταθλ. ΕΠΣΑ) :

ΑΟΝΦ ΑΤΤΑΛΟΣ – ΔΑΦΝΗ ΑΘΗΝΩΝ  2-2

Χωρίς νικητή έληξε το παιχνίδι ανάμεσα στον Άτταλο και τη Δάφνη Αθηνών, το Σάββατο το βράδυ στο γήπεδο Κ. Αχαρνών.

Ήταν ένα παιχνίδι ανάμεσα σε δύο ισάξιες ομάδες και το αποτέλεσμα κρίνεται δίκαιο. Ο Άτταλος ήταν πολύ καλύτερος στο α΄ μέρος όπου θα μπορούσε σε δυο – τρεις περιπτώσεις να πετύχει γκολ και να αποκτήσει προβάδισμα. Κάτι τέτοιο δεν έγινε και οι ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια ισόπαλες χωρίς τέρματα.

Η Δάφνη ήταν αυτή που προηγήθηκε δύο φορές (0-1 με πέναλτι και 1-2) και ο Άτταλος κατάφερε να ανταποδώσει την πρώτη φορά με τον Σπανό (με κοντινό σουτ, μετά από ωραία πάσα του Νταβούλ) και τη δεύτερη με τον Νταβιτασβίλι (τρία λεπτά πριν τη λήξη με φαρμακερή σέντρα – σουτ από αριστερά που αιφνιδίασε τον ανήμπορο να αντιδράσει γκολκίπερ).

Πολύ θετικό για την ομάδα μας το γεγονός ότι για δεύτερο συνεχόμενο ματς παλεύει μέχρι το τέλος και ανταμείβεται για την προσπάθειά της. Αρνητικό, ότι για άλλη μια φορά σε χρονικό διάστημα του αγώνα που είναι καλύτερη δεν καταφέρνει να μετουσιώσει την υπεροχή της σε γκολ.

Η σύνθεση του Αττάλου : Κουλούρης, Βασιλόγιαννης (73΄ Νάκος), Ιορδάνου (48΄ Κοκορέτσης), Παπαϊωάννου Δ., Κορλιές, Ανδριόπουλος (70΄ Νταβιτασβίλι), Πανούλης, Σπανός, Νταβούλ, Μούτσα (44΄ Καβαλάρης), Παπαϊωάννου Γ. ( 44΄Νικηταράς)

 

 

ΠΑΙΔΕΣ (5η Αγωνιστική πρωταθλ. ΕΠΣΑ) :

ΑΟΝΦ ΑΤΤΑΛΟΣ – ΑΕ ΗΡΑΚΛΕΙΟ 1-0

Πέμπτη νίκη σε πέντε ματς για τους Παίδες, οι οποίοι αυτή τη φορά επικράτησαν του σκληροτράχηλου Ηρακλείου με 1-0, χάρη σε γκολ του Αδάμ στα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης. Από κει και πέρα και οι δύο ομάδες δημιούργησαν και έχασαν αρκετές ευκαιρίες για γκολ, καμία όμως δεν το πέτυχε.

Το ματς, το οποίο παρακολούθησαν με αμείωτο ενδιαφέρον όσοι βρέθηκαν την Κυριακή το βράδυ στο γήπεδο Κ. Αχαρνών, ήταν πραγματικό ντέρμπι στο οποίο κυριάρχησαν οι μονομαχίες και τα δυνατά μαρκαρίσματα.

Ένταση υπήρξε και στην εξέδρα από θερμοκέφαλους γονείς των φιλοξενούμενων παιδιών, οι οποίοι προφανώς αδυνατούν να καταλάβουν ότι το ποδόσφαιρο είναι παιχνίδι και όχι πεδίο προβολής των ενστίκτων του καθενός. Όταν δε στον αγωνιστικό χώρο βρίσκονται παιδιά, είναι επιεικώς απαράδεκτο συμπεριφορές των γονέων (οι οποίοι αποτελούν πρότυπο για τα παιδιά τους) να προάγουν τη βία.

Η σύνθεση του Αττάλου : Λούκα, Ξουρής, Λουκιδέλης, Αγγελής, Αλεξάκης, Δούκας, Κουλόλι, Ζυμάρης, Χανιαδάκης (36΄ Τσεκούρας), Τασλακίδης, Αδάμ (36΄ Συκουτρής)

 

ΠΑΜΠΑΙΔΕΣ (3η Αγωνιστική πρωταθλ. ΕΠΣΑ) :

ΠΕΥΚΗ – ΑΟΝΦ ΑΤΤΑΛΟΣ 0-1

Την πρώτη τους νίκη στο πρωτάθλημα πέτυχαν οι Παμπαίδες, οι οποίοι επικράτησαν της Πεύκης με 1-0, το Σάββατο το μεσημέρι στο γήπεδο Πεύκης, χάρη σε γκολ που πέτυχε ο Μπορίσοφ στο 12ο λεπτό του αγώνα.

Η ομάδα του Γιάννη Σωτήρχου, αν και δεν κινήθηκε σε υψηλά επίπεδα απόδοσης, ήταν καλύτερη της αντίπαλής της σε όλο τη διάρκεια του αγώνα (υπεροχή στην κατοχή της μπάλας) και έφτασε δίκαια στη νίκη. Αν μάλιστα ήταν πιο προσεκτική στην τελική προσπάθεια θα είχε πετύχει και άλλα τέρματα.

Η σύνθεση του Αττάλου : Γκουρτζαλής, Βαρθάλης, Τσιώλης, Παντελίδης, Καρακώστας, Γεωργόπουλος, Κέσκος, Στεφάνου, Μπορίσοφ, Αρβανιτάς, Παπαδημητρίου (αρχ. ενδεκάδα), Δανάι, Στεφανίδης, Χανιαδάκης, Καραγιώργης

 

Στους υπόλοιπους αγώνες τα αποτελέσματα ήταν:

ΠΑΙΔΕΣ 2                 :    ΑΤΤΑΛΟΣ - ΚΟΡΩΝΙΔΑ 3 - 1
ΠΑΜΠΑΙΔΕΣ 2           : ΟΔΥΣΣΕΑΣ FC - ΑΤΤΑΛΟΣ 6 - 2
ΤΖΟΥΝΙΟΡ 1             : ΑΤΤΑΛΟΣ - ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΘ. 0 - 1
ΤΖΟΥΝΙΟΡ 2             : ΑΤΤΑΛΟΣ - ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗ 1 - 1
ΤΖΟΥΝΙΟΡ 3             : ΑΕ ΚΗΦΙΣΙΑ - ΑΤΤΑΛΟΣ 6 - 1
ΠΡΟΤΖΟΥΝΙΟΡ 1       : ΑΤΤΑΛΟΣ - ΕΛΠΙΔΑ ΑΓ. ΑΝ. 5 - 1
ΠΡΟΤΖΟΥΝΙΟΡ 2       : ΑΛΣΟΥΠΟΛΗ - ΑΤΤΑΛΟΣ 2 - 1
ΠΡΟΤΖΟΥΝΙΟΡ 3       : ΑΕ ΗΡΑΚΛΕΙΟ - ΑΤΤΑΛΟΣ 3 - 4
ΑΣΤΕΡΑΚΙΑ              : ΛΥΚΟΒΡΥΣΗ - ΑΤΤΑΛΟΣ 0 - 2

You have no rights to post comments