ΥΠΟΔΟΜΕΣ - Αγωνιστική επικαιρότητα

ΝΕΟΙ

ΑΕ ΚΗΦΙΣΙΑΣ - ΑΟΝΦ ΑΤΤΑΛΟΣ  2-0

efhboi 2014-15Κρίμα κι άδικο για την ομάδα Νέων που ηττήθηκε 2-0 από την Κηφισιά, σε ένα ματς που δημιούργησε κλασικές ευκαιρίες, γκολ όμως δεν πέτυχε.

Σε αντίθεση, απειλήθηκε ελάχιστες φορές αλλά δέχθηκε δύο γκολ. Το δεύτερο μάλιστα ήρθε από το καθιερωμένο πια δώρο της άμυνας στους αντίπαλους επιθετικούς.

Ο Άτταλος μπήκε πολύ δυνατά στον αγώνα και, έχοντας σε πολύ καλή μέρα τους Ανδριόπουλο και Βασιλόγιαννη (και βέβαια χωρίς κανένα από τα υπόλοιπα παιδιά να υστερεί), έφτασε στο πρώτο 15λεπτο σε τρεις περιπτώσεις πολύ κοντά στο γκολ. Χαρακτηριστική η φάση του 4ου λεπτού όπου από σουτ του Νικηταρά η μπάλα βρίσκει το οριζόντιο δοκάρι και "σκάει" στη γραμμή του τέρματος, πριν απομακρυνθεί απ' τους αμυντικούς της Κηφισιάς. Σε όλη τη διάρκεια του α΄μέρους η ομάδα μας έφτανε με αξιώσεις στην αντίπαλη περιοχή, ενώ κρατούσε με σχετική ευκολία τους αντίπαλους παίκτες μακριά απ' τη δική της.

Με την έναρξη του β΄μέρους μια στιγμιαία αδράνεια έφερε το πρώτο γκολ της Κηφισιάς και ένα ολέθριο λάθος της αμυντικής γραμμής το 2-0 και ...γεια χαρά. Οι παίκτες του Αττάλου προσπάθησαν να βρουν τη δύναμη να αντιδράσουν, δεν τα κατάφεραν και το ματς έφτασε στο τέλος του χωρίς να αλλάξει κάτι.

Για τον Άτταλο αγωνίστηκαν οι : Κουλούρης, Βασιλόγιαννης, Ιορδάνου, Παπαϊωάννου Δ., Κορλιές, Ανδριόπουλος, Πανούλης, Καβαλάρης, Νικηταράς, Κοκορέτσης, Νταβούλ (αρχ εντεκάδα), Παπαϊωάννου Γ., Νταβιτασβίλι, Νάκος

 

ΠΑΙΔΕΣ

ΑΤΛΑΣ ΚΥΨΕΛΗΣ - ΑΟΝΦ ΑΤΤΑΛΟΣ  1-1

 2014-15Ισόπαλοι 1-1 αναδείχτηκαν Άτλας Κυψέλης και Άτταλος, το Σάββατο το απόγευμα στο γήπεδο Αλεπότρυπας, στα πλαίσια της 7ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος. Είναι οι πρώτοι βαθμοί που χάνει φέτος η ομάδα του Γρηγόρη Ροπόκη, η οποία μέχρι τώρα μετρούσε μόνο νίκες.

Έγινε ένα ματς στο οποίο κυριάρχησαν το πάθος και οι δυνατές μονομαχίες.  Ο Άτταλος δεν έπιασε την απόδοση που είχε σε προηγούμενους αγώνες, αλλά είχε την τύχη να βρίσκεται κάτω από τα δοκάρια του ο εξαιρετικός Δεμεσλής. Ο Ραφαήλ ήταν αυτός που κράτησε όρθια την ομάδα μας, αφού σε τέσσερις περιπτώσεις με εξαιρετικές επεμβάσεις σταμάτησε τους αντίπαλους επιθετικούς.

Ο Άτλας προηγήθηκε στο σκορ (10΄ - κοντινό πλασέ επιθετικού του) και ο Άτταλος ισοφάρισε με τον Κουλόλι (68΄- συρτό γωνιακό σουτ έξω απ' την περιοχή).

Για τον Άτταλο αγωνίστηκαν οι : Δεμεσλής, Μπαντάς, Λουκιδέλης, Αλεξάκης, Αγγελής, Δούκας, Κουλόλι, Ζυμάρης, Τασλακίδης, Τσεκούρας, Χανιαδάκης (αρχ εντεκάδα), Κατωπόδης, Αδάμ, Σιούπουλης

 

Στα υπόποιπα ματς των τμημάτων υποδομής, τα αποτελέσματα ήταν:

ΝΕΟΙ 2        :     ΔΟΞΑ ΑΝΟΙΞΗΣ   -   ΑΟΝΦ ΑΤΤΑΛΟΣ       0 - 3

ΠΑΙΔΕΣ 2        :     ΑΟΝΦ ΑΤΤΑΛΟΣ   -   ΝΕΑ ΙΩΝΙΑ            0 - 1

ΠΑΜΠΑΙΔΕΣ 1        :     ΘΡΙΑΜΒΟΣ ΧΑΪΔΑΡΙΟΥ   -   ΑΟΝΦ ΑΤΤΑΛΟΣ       1 - 6

ΠΑΜΠΑΙΔΕΣ 2        :     ΕΛΕΥΘΕΡΟΥΠΟΛΗ   -   ΑΟΝΦ ΑΤΤΑΛΟΣ        1 - 3

ΤΖΟΥΝΙΟΡ 1         :     ΑΟΝΦ ΑΤΤΑΛΟΣ   -   ΑΟ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ (ΚΥΠ.)       2 - 2 (5 - 2 στα πέναλτι)

ΤΖΟΥΝΙΟΡ 2         :     ΑΟΝΦ ΑΤΤΑΛΟΣ   -   ΠΑΣ ΓΑΛΑΤΣΙ          0 - 2

ΤΖΟΥΝΙΟΡ 3         :     ΑΟΝΦ ΑΤΤΑΛΟΣ   -   ΕΛΠΙΔΑ ΑΓ. ΑΝΑΡΓΥΡΩΝ         1 - 1

ΠΡΟΤΖΟΥΝΙΟΡ 1       :     ΑΟΝΦ ΑΤΤΑΛΟΣ   -   ΑΚΑΔ. ΚΑΡΑΤΑΪΔΗ         0 - 5

ΠΡΟΤΖΟΥΝΙΟΡ 2       :     ΑΟΝΦ ΑΤΤΑΛΟΣ   -   ΑΕ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ        (Αναβλήθηκε)

ΠΡΟΤΖΟΥΝΙΟΡ 3       :     ΑΟΝΦ ΑΤΤΑΛΟΣ   -   ΑΕ ΚΗΦΙΣΙΑ          2 - 2

 

You have no rights to post comments