ΥΠΟΔΟΜΕΣ - ΝΙΚΗ ΓΙΑ ΠΑΙΔΕΣ, ΗΤΤΕΣ ΓΙΑ ΝΕΟΥΣ, ΠΑΜΠΑΙΔΕΣ

 2014-15Μία νίκη και δύο ήττες ήταν ο απολογισμός των αγώνων που έδωσαν τα τμήματα του Αττάλου στα πρωταθλήματα της ΕΠΣΑ. Πιο αναλυτικά: 

 

Οι Παίδες επιβλήθηκαν με 3-1 της Λυκόβρυσης, την Κυριακή το μεσημέρι στο γήπεδο Κ. Αχαρνών, σε αγώνα της 9ης αγωνιστικής. 

Η ομάδα μας ήταν ανώτερη σε όλη τη διάρκεια του αγώνα και κέρδισε δίκαια. Προηγήθηκε στο 8΄με γκολ του Αδάμ (αξιοποίησε ωραία πάσα του Ζυμάρη) και πέτυχε στο β΄μέρος άλλα δύο τέρματα με τον Δούκα (εύστοχη εκτέλεση πέναλτι που κέρδισε ο Τασλακίδης και κοντινό σουτ μετά από απόκρουση των αμυντικών).

Με τη νίκη της αυτή, η ομάδα του Γρηγόρη Ροπόκη βρίσκεται στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα με 25 βαθμούς και ακολουθεί ο Πανερυθραϊκός με 20.

Για τον Άτταλο αγωνίστηκαν οι : Λούκα, Μπαντάς, Κουλάι, Κατωπόδης, Αγγελής, Δούκας, Κουλόλι, Ζυμάρης, Λουκιδέλης, Τασλακίδης, Αδάμ (αρχική εντεκάδα), Συκουτρής, Χανιαδάκης, Δράκας

 

Οι Νέοι ηττήθηκαν εντός έδρας με 3-1 από τον Φωστήρα Αθηνών, στα πλαίσια της 8ης αγωνιστικής. Η ομάδα μας πραγματοποιώντας καλή εμφάνιση στο α΄ μέρος προηγήθηκε (33΄) με γκολ του Νικηταρά, αλλά στο τελευταίο λεπτό (40΄) δέχτηκε την ισοφάριση. Στην επανάληψη δεν ήταν το ίδιο καλή με συνέπεια να δεχτεί δύο γκολ και να γνωρίσει μία ακόμα ήττα.

Για τον Άτταλο αγωνίστηκαν οι : Κουλούρης, Βασιλόγιαννης, Ιορδάνου, Παπαϊωάννου Δ., Κορλιές, Ανδριόπουλος, Πανούλης, Καβαλάρης, Νικηταράς, Μούτσα, Νταβούλ (αρχική εντεκάδα), Σπανός, Παπαϊωάννου Γ., Νταβιτασβίλι, Καλογερόπουλος, Νάκος

 

Οι Παμπαίδες, σε αγώνα της 5ης αγωνιστικής γνώρισαν την ήττα με 3-1 εκτός έδρας από τη Λυκόβρυση, μετά από μέτρια εμφάνιση. Η ομάδα μας υπέπεσε σε σοβαρά λάθη στο πρώτο 15λεπτο, όπου δέχτηκε δύο τέρματα. Στη συνέχεια μείωσε με τον Παντελίδη (ωραία κεφαλιά μετά από κόρνερ του Κέσκου), πίεσε για την ισοφάριση, αλλά προς τη λήξη του ματς δέχτηκε και το τρίτο γκολ.

Για τον Άτταλο αγωνίστηκαν οι : Σιμόπουλος, Βαρθάλης, Τσιώλης, Παντελίδης, Καρακώστας, Γεωργόπουλος, Κέσκος, Στεφάνου, Δανάι, Αρβανιτάς, Παπαδημητρίου (αρχική εντεκάδα), Γκουρτζαλής, Μπορίσοφ, Καραγιώργης

 

Τα αποτελέσματα των υπόλοιπων αγώνων ήταν :

ΠΑΙΔΕΣ 2             :     ΠΟΣΕΙΔΩΝ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ - ΑΟΝΦ ΑΤΤΑΛΟΣ          4 - 0


ΠΑΜΠΑΙΔΕΣ 2       :     ΑΟΝΦ ΑΤΤΑΛΟΣ - ΚΕΝΤΑΥΡΟΣ ΒΡΙΛΗΣΣΙΩΝ       0 - 5


ΤΖΟΥΝΙΟΡ 2         :     ΑΧΙΛΛΕΑΣ Κ. ΑΧΑΡΝΩΝ - ΑΟΝΦ ΑΤΤΑΛΟΣ         1 - 5


ΤΖΟΥΝΙΟΡ 3         :     ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ - ΑΟΝΦ ΑΤΤΑΛΟΣ              2 - 0


ΠΡΟΤΖΟΥΝΙΟΡ 1   :     ΕΛΠΙΔΑ ΑΓ. ΑΝΑΡΓΥΡΩΝ - ΑΟΝΦ ΑΤΤΑΛΟΣ       2 - 2


ΠΡΟΤΖΟΥΝΙΟΡ 2   :     ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗ - ΑΟΝΦ ΑΤΤΑΛΟΣ                     1 - 0


ΑΣΤΕΡΑΚΙΑ           :     ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΣ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ - ΑΟΝΦ ΑΤΤΑΛΟΣ    3 - 7


You have no rights to post comments