Πολυβόλο ο Άτταλος 7-0 την Ιεράπολη!!

Μια απ τις πιο ευρείες σε σκορ νίκες της ιστορίας του σημείωσε ο Άτταλος το απόγευμα της Κυριακής καθώς σκόρπισε την Ιεράπολη με 7-0 (ημίχρονο 6-0). Το ματς δεν αντέχει σε κριτική αφού η ομάδα του Βαγγέλη Σπηλιώτη

ήταν καταιγιστική στο πρώτο μέρος μην αφήνοντας περιθώρια αντίδρασης στον αντίπαλο. Τα γκολ πέτυχαν οι Χαλιλάι (πέν.), Τζέλης, Μαυρομάτης, Χρυσανθακόπουλος (2), Δαβουρλής (2).

taslakorlies

Ευχάριστη έκπληξη του αγώνα ήταν η παρουσία των ''μικρών'' Δημήτρη Κορλιέ (16 χρονών) και Ευθύμη Τασλακίδη (15 χρονών) στην αρχική ενδεκάδα, οι οποίοι αγωνίστηκαν σε όλο το 90λεπτο αφήνοντας άριστες εντυπώσεις και φυσικά υποσχέσεις για το μέλλον

Με τη νίκη αυτή, η ομάδα μας επέστρεψε στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα (44 β.), ακολουθούμενη από Νέα Σμύρνη και Άρη Χολαργού (43 β.), Χαλκηδονικό (42 β.).

Τον αγώνα παρακολούθησαν αρκετοί θεατές, μεταξύ των οποίων ο πρόεδρος του συλλόγου Γιάννης Ντικιάδης, όλα σχεδόν τα μέλη της διοίκησης, οι προπονητές των τμημάτων υποδομής Δήμος Σταμάτης, Γρηγόρης Ροπόκης και Κώστας Στεφάνου, παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές της ομάδας.

 

Η σύνθεση του Αττάλου : Καραγεώργος, Μαυρομάτης, Κορλιές, Καμπύλης, Λώλος Κραβαρίτης (55΄ Νταβούλ), Σταμάτης, Τζέλης (40' Δαβουρλής), Τασλακίδης, Χρυσανθακόπουλος, Χαλιλάι (55' Ντάρλας)

You have no rights to post comments